{{ message.message }}
{{ button.text }}

vermoeiende weken in december

hebben jullie dat ook dat december eigenlijk wel weer voorbij mag zijn.

Afbeelding blog 'vermoeiende weken in december'

Vooral mijn oudste is helemaal hyper deze dagen. Eerst de verjaardagen van beide kindjes en daarna gelijk sinterklaar in het land. Mijn jongste kereltje is er heel ander mee bezig. Lars(de oudste) wordt helemaal dwars en verkeerd van alle indrukken. hij heeft het er nu al over dat sinterklaas volgende week op school komt. ik probeer hem dan maar een beetje te temperen in zijn enthousiasme want ik  weet dat hij anders helemaal dichtklapt volgende week. Hoe gaan jullie hiermee om? 

Bij lars moet ik echt ervoor zorgen dat ik de prikkels zo veel mogelijk buiten de deur houd anders gaat het mis. 9 december heb ik een gesprek op school over hoe we hem verder kunnen helpen. Hij loopt nog steeds wat achter op zijn leeftijdsgenootjes dus wat actie is noodzakelijk. maar hoe krijg je een kind zover om te doen wat hij moet doen op school. ergens interresseert het hem gewoon niet lijkt het. ja en dan nu sinterklaas erbij. zijn klas staat vol met suprises...dat werkt dan ook niet echt mee.

Tags: #Kids & Zo

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je