{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verliefd op een park! En onze dochter hopelijk ooit ook

Er is een plek, dat veel voor mij betekend. En waar ik graag kom! 4 Jaar geleden al, nu nog steeds. En straks met onze dochter ook!

Afbeelding blog 'Verliefd op een park! En onze dochter hopelijk ooit ook'

Eigenlijk te mooi om geen blogje aan te wijden. Hier in de buurt is een heel mooi park. Een park waar ik al sinds 2012 kom. Gelukkig niet al te ver van ons huisje vandaan want daar ik nu meer waggel dan loop kan ik niet al te lange afstanden meer afleggen zonder daar last van te krijgen. Maar als ik een beetje een rustig tempo aan hou dan haal ik dat prima heen en terug.
Waar ik eerder 6 a 7 km per uur liep (snelwandelen, met oordopjes in en met een zonnetje hoog aan de hemel!!) haalt nu menig slak mij waarschijnlijk in. MAAR...ik ben in beweging!! En dat is wat telt.
Gister samen met mijn man wederom naar deze plek gelopen. Hij weet wat dat park voor mij betekend. 4 Jaar geleden was hij nog niet in beeld en waren mijn dagen ietwat donkerder dan dat ze nu zijn. Maar dit park, en met name één bepaalde plek in dat park, was mijn plek om weer een beetje op te laden als het even heel slecht met mij ging.
Bijna elke week was ik daar wel te vinden. Al zittende tegen die ene boom. Die ik ook omgedoopt heb tot mijn boom. Ach een beetje egoisme moet kunnen toch. ;-) En ik vind het nog steeds mijn boom!!
Vanuit die boom gezien word ik omringd door nog 2 andere bomen en recht voor mijn neus ligt een vijver vol met (jonge) eendjes, zwanen, meerkoetjes en andere gevleugelde vriendjes. En midden in de vijver staan 2 prachtige fonteinen. Waar je vooral hartje zomer prachtig de zonnestralen doorheen ziet gaan. Ook door de nevel die er boven hangt. Echt een plekje om bij weg te dromen dus.
Bedenk daar je favoriete muziek bij, de complete rust die je ervaart doordat je niks meekrijgt van de wereld om je heen en je hebt toch een soort van therapie te pakken. Mij hielp het enorm!

Gister stond ik weer bij die boom. Zitten waag ik mij nu even niet aan. Hoewel mijn man bij mij was zag ik het niet zitten om uiteindelijk heel charmant omhoog getakeld te moeten worden.
De lucht hing vol met pluisjes, die vrolijk dwarrelden in de lucht. Boven het water, boven de fontein. Zag er prachtig uit.
Het zonlicht zorgde voor een ontzettend felgroen grasveld en door het zuchtje wind wat er stond waaide de nevel boven de fontein ook alle kanten op. Magisch!!
En daar stond ik dan, ruim 31 weken zwanger. Volop genietend. Mijn man bij mij, een heerlijke wandeling gehad en beseffend dat wij over 8 tot maximaal 10 weken mama en papa zijn.
Dan kan en mag ik deze betoverende plek (want zo voelt het echt voor mij na al die jaren) met nog iemand gaan delen. Met een klein meisje. Ons vlees en bloed. In het begin zal ze er weinig van meekrijgen. Maar ik wil haar zeker al vanaf het begin kennis laten maken met 'mijn' plekje. En ik hoop oprecht dat onze dochter net zo verliefd mag, kan en zal worden op dit park als dat haar moeder is! Het zal ons vertrouwde plekje zijn. Niet meer alleen dat van mij. Niet meer alleen dat van mijn man en mij maar uiteindelijk dat van ons gezinnetje!!

Tags: #Mom to be

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je