{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verhuizen, het vervolg....

Ja, die nacht van vrijdag 31 juli op zaterdag 01 augustus gebeurde het dus....

Afbeelding blog 'Verhuizen, het vervolg....'

*Foto, Baby tussen de verhuisdozen ;)


Zoals jullie in de vorige blog al hebben kunnen lezen, het was de dag dat we zouden verhuizen. En mijn schoonouders lagen dus op zolder te slapen!

Maar het ging allemaal zo snel, ineens was ze er.
Rond 4 uur werd ik wakker met weeën en iets voor 6 uur was Lilly er al gewoon ff snel tussendoor thuis (zo voelde het) samen genieten, douchen, bed werd verschoond, terug in bed. Daar lag ik dan, Jackie en mijn schoonouders hebben overal doorheen geslapen. 

Wauw ideaal! 

We haalden Jackie erbij, en konden even genieten samen met z'n viertjes. Rond half 9 ging Rudy met Jackie naar zolder om te zeggen dat Jackie haar zusje heeft gezien.

Mijn schoonouders geloofden het niet, want gisteren was die grap ook al gemaakt. Maar nee dit keer was het geen grap! Tja toen werd de dag even heel anders dan de planning was. Een kraamverzorgster in een huis waar bijna niks meer stond, mijn schoonouders die zouden verhuizen (wat ze nu ook maar de hele dag gingen doen + klussen) en ik, die echt niet aan verhuizen moest denken maar in een huis zat waar niks meer was.

De kraamverzorgster zei mij dat ze "niks" kon doen qua huishouding (nee er was niks meer) dus zij vroeg of ze mocht helpen verhuizen, nouja graag! Meteen een planning gemaakt voor de volgende dag, 2 augustus gaan we verhuizen! En hoe we dat gaan doen, of ik als eerst of ik als laatst zou gaan, maar er moest in ieder geval eerst een bed staan zodat ik verder kon kramen. 

Dat hebben ze toch allemaal mooi voor mij geregeld mijn lieve man, schoonouders, ouders en kraamverzorgster! Gelukkig verhuisden we maar een paar straten verder!

Toen kon mijn kraamtijd echt beginnen! (tussen de verhuistroep dat wel)
Maar alles is goedgekomen, al raad ik het niemand aan :)

Volg Jack&Lil ook op Facebook

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je