{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vergeten we de schoentjes niet te vullen..?? Ehh..

Hand in hand staan ze luidkeels te zingen voor die lieve Sinterklaas.. zo lief, het is onvergetelijk zou je denken..

Afbeelding blog 'Vergeten we de schoentjes niet te vullen..?? Ehh.. ' Achtergrond blur afbeelding

6.45.. Met 1 oog open strompel richting de badkamer, achter me hoor ik een klein stemmetje.. 'Mama, ik ga plassen..' Al bij die eerste 'ma' schrik ik wakker, m'...n andere oog schiet ook open en geschrokken draai ik me om..! SCHOENKADOOTJES!! 'Haha moest je schrikken, ik ga alleen maar plassen gekke mama!'

Met een 'ja ja ga jij maar plassen..' duw ik de wc deur achter m'n grootste meisje dicht.. Ik trek een sprint naar de keuken, daar staat ook een verwilderd iemand een poging te doen om wakker te worden.. 'Kadootjes!!!' sis ik m toe, even kijkt ie me meer dan verdwaasd aan maar gelukkig is hij deze keer ook snel van besef..! 'Pak jij die, doe ik dat!' Waarmee ik bedoelde, pak jij kadootjes dan ga ik haar medicijn doen.. Verwarring alom, beide staan we te trekken aan het medicijnmandje terwijl we ook beide een poging doen om kadootjes van de kast de grijpen.. Met een harde ruk trek ik het potje sticks uit z'n handen en sprint terug naar de wc. Terwijl ik de deur tegen hou, vliegt er een man voorbij met twee chocolade letters in z'n handen.. 'Mama ik ben klaar hoor, waarom hou je de deur nou vast..?' klinkt t uit de wc.. Met een strakke gooi mikt John op de laarsjes die netjes naast elkaar staan. In 1x raak!! Na een denkbeeldig high five zwaai ik de wc deur open, twee vermoeide blauwe oogjes kijken me aan.. Helemaal klaarwakker, nog wel flink verwilderd met ontploft haar en een hartslag wat nooit goed kan zijn op dit tijdstip, stel ik haar overdreven vrolijk voor om in haar laarsje te gaan kijken! 'Nou zo hoor.. ik ga eerst nog ff slapen hoor, ik kijk zo wel met Nini als ze wakker is...'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je