{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verdriet en vreugde...

Zaterdag 30 juli begon ik met een dubbel gevoel wakker te worden.. Met vreugde en verdriet.

Afbeelding blog 'Verdriet en vreugde...' Achtergrond blur afbeelding

Waar zal ik beginnen, vrijdagavond 29 juli was ik bezig met slingers ophangen, totdat ik het vreselijke bericht van mijn vader kreeg dat mijn oma is overleden... Daarom nu pas deze blog.

Toch maar de slingers en ballonnen opgehangen verder, want ja de kleine man is jarig ook al begrijp hij dat nog niet! Daarna maar wat proberen te gaan slapen.

De volgende dag stond ik met een dubbel gevoel op van vreugde en verdriet! Moest ik nu blij of verdrietig zijn... Toen de kleine man wakker werd is hij eerst lekker zijn pap flesje gaan eten op bed bij papa en mama! Daarna zijn eerste kado gekregen, daar snapte hij niks van tot zijn tweede kado kreeg vond hij het bere interessant! Hihi 

Daarna zijn wij op ons gemakje gaan aankleden en toen naar beneden waar de slingers zijn! Die vond hij toch super mooi! Was gewoon van onder de indruk. Deze ochtend lekker rustig gehouden, samen met ons gezin! De visite kwam pas om 14.00 uur! Maar oma Conny kwam eerder om mama te helpen met de hapjes! En hij vond de kadotjes gelijk hebben! Wat hij dacht weet ik niet maar viel wel op dat hij het snapte bij elk kadotje die hij kreeg. En er werd taart gegeten! 

En er bleven ook visite gezellig eten! Broodje frikandel, kroket en knakworstjes.. Toen is Keano lekker rond half 8 gaan slapen! Papa en mama bleven nog lang zitten met de visite!

image_1470170809.jpeg

Onze kleine man is flink verwent!

Mama Manon 

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je