{{ message.message }}
{{ button.text }}

Veel te lang geleden...

Eindelijk weer terug van veel te lang weg geweest, Tijd om de boel weer op te pakken,

Afbeelding blog 'Veel te lang geleden...'

Het is zeker wel een jaar geleden voordat ik voor het laatst een blog heb geplaatst. Lichtelijk schaam ik me er voor. Maar gelukkig een goed excuus. Ging van 16 uur werken naar 32 uur werken. Dat veranderde een hoop qua "vrije" tijd. Ook veranderde er veel qua opvang van de kleine meid. Van 3 dagen naar oma, ging ze ineens 2 dagen naar een gastouder en 1 dag naar haar tante. Grote veranderingen, voor haar en voor mezelf. Die ook samen kwamen met een achtbaan aan emoties, voornamelijk voor mij want die kleine lijkt sterker te zijn dan mama.

Nu weer wat meer tijd voor mezelf en dus weer wat meer tijd om mijn verhaal op papier te zetten. Te beginnen met deze blog. Ik ga me er weer volledig op storten, ook om gewoon even wat tijd voor mezelf te hebben en weer lekker over mijn kleine meid te kunnen babbelen. Heb er zin in en zeg...let's go!

Tags: #Mom life

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je