{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van zwemles tot werk... kopzorgen?

​Elke avond ga ik er weer voor zitten, alleen de woorden komen niet op papier zoals ik dat graag zou willen.

Afbeelding blog 'Van zwemles tot werk... kopzorgen?' Achtergrond blur afbeelding

Inspiratie genoeg, maar hoe ik het om moet zetten in een goede blog…?

Eind februari ben ik begonnen met mijn nieuwe baan, ik keek er zo naar uit, maar hoewel ik het super vind om te doen, houdt het mij ook erg in beslag. Het is erg veel informatie en die informatie lijkt gewoon allemaal niet in mijn hoofd te passen. In plaats van het een plekje te geven, lijkt het gewoon maar rond te zweven, waardoor het dus ook continu op de voorgrond is. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed, ik droom er zelfs over. Ik weet dat dit een stuk onzekerheid is wat ik heb bij nieuwe dingen en dat het even de tijd nodig heeft, maar dat maakt het voor mezelf niet perse makkelijker.

En als dat nou het enige in mijn leven zou zijn, dan valt het allemaal nog wel mee, maar feit blijft dat ik ook een gezin te runnen heb met 3 kinderen. Drie kinderen met alle 3 hun sociale leven, wat dus ook een stukje van mijn sociale leven is geworden. Gitaarles, dansles, voetbal, zwemles en dan ook nog alle speelafspraakjes en ziekenhuis bezoekjes… Het is een wonder dat mijn het formaat heeft zoals hij is, wat betreft alle dingen die ik moet onthouden zou het mij niet meer dan logisch hebben geleken als het minstens 2x zo groot was geweest.

Maar om hier nou niet echt een erge klaag blog van te maken, moet ik mezelf ook wel weer credits geven. Het gaat namelijk wel allemaal goed, ondanks al mijn kopzorgen. En zelfs deze blog is weer op papier terecht gekomen, op naar de volgende…

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je