{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van politieagent naar relaxte moeder!

Van politieagent naar tevreden en relaxte moeder, zo kan het dus ook! :)

Afbeelding blog 'Van politieagent naar relaxte moeder!' Achtergrond blur afbeelding

Vorige week hadden de twee oudsten vakantie van school, waar ik gehoopt had op een leuke, gezellige vakantie, werd het helaas een vakantie vol ruzie en politieagentje spelen. Dat eerste deden de kinderen, dat tweede deed ik. Mijn oudste zoon zat vol met spanning voor zijn verjaardag en de middelste was moe en daardoor ook licht ontvlambaar. Een geweldige combinatie al zeg ik het zelf en helemaal als ze dan ook nog 24/7 op elkaars lip zitten. Het zijn echt broer en zus, ze kunnen niet zonder, maar zeker ook niet met elkaar!

Afgelopen maandag was een verademing, ze mochten weer naar school! En niet alleen voor mij een verademing, ook voor henzelf. Ze hoefden niet meer na te denken wat ze de hele dag zouden gaan doen en hoefden al helemaal niet meer te letten op wat de ander de hele dag deed. Aangezien mijn jongste ook weer lekker naar de peuters ging, had ik dus ook even een momentje voor mijzelf, dat was wel een welkom momentje, kon ik even de afgelopen week van me af zetten.

En nu, na 3 dagen school te hebben gehad, hebben ze vandaag alweer een studiedag. Of nou ja, de leerkrachten hebben een studiedag en de kinderen een dag vrij. Poeh… heel erg leuk en aardig allemaal, maar als het gedrag van de vakantie zich zou gaan herhalen, had ik er niet heel erg veel zin in moet ik eerlijk toegeven. Maar gelukkig, niks is minder waar, het is zelfs heel erg gezellig! De spanning voor de verjaardag van mijn oudste krummel is geweest en de moeheid van de middelste is minder geworden door de vakantie.

Gisteravond had ik aangegeven dat als er niet te veel discussies en ruzies zouden komen, dat we dan lekker zouden gaan ontbijten bij de Ikea. Ja, je leest het goed, bij de Ikea. Je zou het niet geloven, maar dat vinden de kinderen het meest fantastische wat er is! En ik moet zeggen dat ik er financieel gezien een stuk blijer van word dan van elk ander uitje! Het was ook gewoon echt heel erg gezellig en gelukkig niet al te druk. Het leuke vind ik altijd dat er op zo’n doordeweekse morgen altijd veel oudere mensen zitten, voor hen is het net als voor ons gewoon echt een leuk uitje. Helemaal als er dan ook nog een paar kinderen rond dartelen, je zag al die oudere mensen echt stralen. Ik kreeg ook het één na het andere compliment over mijn ‘schatjes’.

collage-1457003014050_1457003189.jpg

Nu maar hopen dat de rest van de dag net zo leuk wordt! :)

Tags:

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je