{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van partygirl naar saaie mama

Tenminste, dat vindt mijn man. Tja, misschien heeft hij wel een klein beetje gelijk. Maar is dat zo erg?

Afbeelding blog 'Van partygirl naar saaie mama' Achtergrond blur afbeelding

vroeger..

Ja, vroeger. Toen alles beter was? Ik weet het niet, het was in ieder geval wel stuk spectaculairder. Rond mijn 17e ging ik minimaal 2 keer in de week uit, deed veel met vrienden en het kon niet gek genoeg. We hadden veel plezier en denk nog vaak terug aan die leuke tijd. Vakanties draaiden om uitgaan, we gingen naar festivals zoals de Zwarte Cross en waren nooit als eerste weg van een feestje. Leuke tijd dus..

img1049361487_1468737153.jpg

En toen had ik geen zin meer..

Nouja niet opeens maar dat ging langzaam. Steeds vaker ging ik uit en had ik het gevoel van "wat doe ik hier". Ook was ik vaak de zondag helemaal kapot als ik uit was geweest. Ik had daar gewoon geen zin meer in.

970159_405614572893072_1543430103_n_1468

Nu nog erger..

Nu we Gijs hebben heb ik helemaal geen zin meer om uit te gaan. Ik zou niet weten waarom. Ik wil Gijs helemaal niet weg brengen te logeren. Ik rook niet, ik drink zo goed als niet en ik ga nooit later naar bed dan half 12.

Jan heeft dat dus wel, die wil graag dat we Gijs uit logeren brengen zodat we samen uit kunnen. Ook wil hij nog graag naar een feestje en houdt wel van een drankje.
Ja nu ik het zo typ ben misschien ben ik wel saai geworden.. Is dat erg?

Ben jij ook een saaie mama?

Psst.. Volg mij op Instragram en Facebook

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je