{{ message.message }}
{{ button.text }}

van negatief naar positief

Het is natuurlijk niet allemaal negatief! In de vorige blog had ik geschreven over de moeilijkheden met mn zoon.  Maar wie moppert moet...

Afbeelding blog 'van negatief naar positief ' Achtergrond blur afbeelding

De laatste dagen gaat het weer een stuk beter met zoonlief, hij luisterd redelijk naar wat ik zeg of van hem vraag. Hij wil mama graag met alles helpen, en wat ik het allerbelangrijkste vindt is dat hij super lief met zijn zusje van 1,5 speelt, wat een lieve grote broer ben jij, echt een grote broer wat elk meisje wilt hebben! Ohjaa en de kusjes en knuffels die je altijd aan papa en mama geeft. Typisch geval van grote mond en een klein hartje, op de raarste momenten vraag jij om een knuffel en een kus en oohh wat geniet ik daar van!!!

Weetje mama is eigenlijk ook heel erg trots, mama was 19 toen ze jou kreeg. De eerste jaren hebben we er echt saampjes van gemaakt, we hebben het echt niet altijd makkelijk gehad. Maar mn kleine kijk nu is eventjes. Er is een man in onze leven gekomen, misschien is hij niet jou biologische vader. Maar hij is jou papa! En anderhalf jaar geleden ben jij grote broer geworden van een lief klein zusje! 

Eigenlijk ben ik heel trots, trots op ons alle 4! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je