{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van k#t dag naar top dag

GVD!! Mijn vriend vertelt mij even "grappig" dat hij vandaag moet werken, terwijl ik dacht dat hij vrij wae.. IK moest ook werken vandaag?!

Afbeelding blog 'Van k#t dag naar top dag' Achtergrond blur afbeelding

Hoe genant is dit..

Wat en rot, k#t, t#fs, ochtend!! Echt niet normaal!! Knallende ruzie met Vriend"lief". Nou zo lief vond ik hem niet!! Bommen en Granaten!! (Even wat minder vloekend dan nog is GVD).. :)

Gistere en vandaag had ik met mijn baas afgesproken dat ik twee halve dagen extra zou komen deze week. Gistere en vandaag.. Zoals ik al eerder zei is mijn bazin is nu tegen de 8 maanden zwanger en heeft hulp nodig. Toen ze me het vroeg keek meteen online op het rooster van van mijn vriend, of het wel te regelen was.. Er stond dat hij maandag moest werken en dinsdag (vandaag dus) vrij was. Ik regelde mijn moeder voor 3 uurtjes op maandag en geen oppas voor vandaag, mijn vriend was immers vrij.

We regelde oppas voor de rest van de week en plande onze andere afspraken in en om elkaar heen. Alles was goed geregeld, dacht ik, tot vanochtend..

Om 9 uur zei hij: 'Ik ben vandaag niet vrij hoor?'. Euhmm, pardon? Maak je een grapje? Echt niet grappig namelijk.. We keken beide tegelijk op zijn rooster en zijn vrije dag was veranderd! Daar naast gaf hij mij er de schuld van dat ik dan maar verkeerd gekeken had.. Ik kookte in mijn hoofd!! Ik had echt wel goed gekeken, ik ga toch geen belangrijke werk afspraak maken en dan maar half kijken of ik uberhaupt wel kan nakomen?! Ook had ik het gevoel dat ik de hele week tegen een muur aan het praten ben geweest!! Hij "wist niet" dat ik moest werken.. Ik was woedend!!!!

Uiteindelijk geprobeerd nog oppas te regelen maar iedereen had al eigen plannen, zeer begrijpelijk!! Dus ik had geen andere keuze om werk af te bellen, hoe genant..

Maar het aller kwaadst was ik omdat we zwaar genegeerd voelde door mijn vriend.. We hadden de week geplaned, afspraken gemaakt en nu had ik het gevoel dat ik iemand was.. Tegen wie had ik gepraat, met wie leefde ik samen? Met iemand die nu in de eerste plaats alleen maar aan zijn eigen werk(reputatie) dacht ipv zijn gezin. Dit was gewoon de mega druppel die mijn emmer deed overlopen. Het is niet leuk dat als Vriend thuis is hij alleen met maar werk bezig is. Eerste wat hij s'ochtends doet is mail checken, terug bellen, werken en dan liggen we nog in bed!! Overdag rent hij naar zijn telefoon die elk uur gaat.. En als hijn dan op werk is moet ik 3x bellen voor hij opneemt, of hij neemt helemaal niet op!

Zwaar boos, gefrustreerd, geirriteerd en ik voelde me heel klein.. De kids hebben ook mijn geschreeuw aan moeten horen, sorry daar voor..

Hoofdpijn.

Maar het zonnetje scheen, dus toen Vriend"lief" de deur uit ging, gingen wij mee. Het werd speeltuin dag!!!

Kusjes voor Oma en speeltuin Heidezicht

Eerst liepen we naar de Appie en kochten krentebollen, croisantjes, mini baby bell kaasjes en coolbest multie fruit. Jummm!!

Op naar de hertjes! Hallo hertjes!! Meneertje: Han!! (Haan). Ja, er liep ook een haan :). Oma was bezig met haar vrijwillegers werk op de loods (daar waar ik de vorige keer gratis mocht shoppen :D). Die ligt toevallig naast de hertjes, dus gingen we eerst Oma knuffelen! En even spelen in de speelhoek van de loods :) Oma was blij.

Daarna speeltuin!!! We liepen de hei op en de speeltuin was leeg.. Oh oh.. Als die maar niet dicht is.. Mijn dag begon iets beter te worden met het zonnetje en lekker buiten.. Open, gekukkig! We hadden de hele speeltuin voor onszelf!! Dit is niet zomaar een speeltuin, deze is megaaa! En normaal erg druk op zonnige dagen. Maar nu waren we de eerste 20 minuten alleen!!

Hier een klein deel van de speeltuin, zoek de peuter!! :)

IMG_20160216_151723_1455632265.JPG

Normaal is het dringen voor de schommel maar nu konde Meneer en Mevrouw rustig schommelen!! Ze moeten daar trouwens meer schommels bouwen, zou goed zijn..

DSC_4729_1455632409.JPG

Toen kwamen de eerste andere kindjes opdraven. Mevrouw had al in het zand gezeten en vond er geen reet aan. Die zat dus weer lekker in haar kinderwagen in het zonnetje geparkeerd. Meneer ging van de glijbaan en speelde met de kindjes. Bijna alles ging goed.. Hij begon met zand te gooien en ik moest hem een keer straf geven voor niet luistere. Ach.. Na twee minuten was zijn driftbui alweer over :) hij speelde lief met het speelgoed die andere kindjes mee hadden genomen, die andere kids moesten even wennen maar toen Meneertje hun zijn eigen Bliksem McQueen auto liet zien werd alles koek en ei. Wel gooide hij zand op de rug van een jongetje dat voorover gebukt stond en het zand gleed daarom zo in zijn naat, oops.. Ik en de mama van het jongetje zagen het gebeuren. Gelukkig konde we erom giegelen en het jongetje moest gelukkig niet huilen.

Na dik een uur te hebben gespeelt!! En lekker in het zonnetje naar huis gelopen. Hand in hand. Mmmmmmm, zalig!

PicsArt_02-16-03.32.11_1455633154.jpg

Thuis Mevrouw in bad, Meneer uitgeput op de bank in slaap gevallen en nu na genieten van de speeltuin dag. In het zonnetje dat door mijn grote raam op vier hoog nog tot 6 uur schijnt. 

Ik hoop dat mijn vriend het goed met me maakt straks.. Want ik ben nog steeds een beetje boos..

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je