{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van grijze muis naar zelfverzekerde vrouw?

Sinds de kinderen er zijn ben ik veranderd van een zelfverzekerde modieuze meid, naar het type grijze muis...

Afbeelding blog 'Van grijze muis naar zelfverzekerde vrouw?'

Zo aan het eind van het jaar, als de feestdagen weer voor de deur staan en er weer nagedacht moet worden over goede voornemens voor het nieuwe jaar, bedenk ik me elke keer weer dat ik zo graag eens iets aan mijn style zo willen doen.

Vroeger, voordat de kinderen er waren, was mijn figuur nog zo dat ik alles dragen kon en dit deed ik dan ook. Jurkjes, broeken, kort, lang.. alles was in mijn kast aanwezig. Nu, 3 kinderen verder en een figuur dat helaas niet alles verdragen kan, ga ik toch vaak voor safe en saai. Het type grijze muis. En ditzelfde is eigenlijk het geval met mijn kapsel. Lang haar wat altijd in een knot of een staart gedragen wordt. 

Maar wat ik dus net al zei, de decembermaand is weer bijna aangebroken en dat is voor mij echt altijd weer het moment om daadwerkelijk daad bij woord te voegen. Nu heb ik dus afgelopen week een nep leren rokje gekocht, zo'n rokje dat lekker strak zit met een rits op de billen. Ook nog een leuk blousje er bij en een paar hoge laarzen en nu maar kijken of ik dit daadwerkelijk ga dragen?

Ik wil mijzelf gewoon weer lekker in mijn vel willen voelen. Het gevoel hebben dat ik er leuk uitzie en niet alleen maar moeder van drie kinderen, maar ook gewoon vrouw! Een tikkeltje sexy misschien en ook zelfverzekerd. Met daarbij ook een leuke coupe, maar tegelijkertijd ben ik daar ook weer erg bang voor. Bang dat mijn coupe een coupe wordt wat eigenlijk 'net niet' is. Tja, en dan is de keuze om alles bij het oude te laten eigenlijk wel een heel makkelijke keuze. Ik leef immers al bijna 7 jaar zou, dus waarom zou ik dit dan niet voortzetten?

NOU UHM, MISSCHIEN OMDAT IK DAT NIET MEER WIL?

Oh ja, dat was het! 

Hebben jullie misschien tips hoe ik me misschien weer wat meer vrouw kan voelen en wat minder moeder. Gewoon kleine simpele dingen?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je