{{ message.message }}
{{ button.text }}

Van 4 naar 5 versus van blauw naar roze!! help!!

De dag dat ons leven zou veranderen, een positieve test... we gaan van 4 naar 5... ja jullie horen het goed we gaan uitbreidden!!

Afbeelding blog 'Van 4 naar 5 versus van blauw naar roze!! help!!'

En toen was daar de dag met de positieve test... zijn we echt zwanger.. twee streepjes, tig testen verder het dringt nog niet helemaal door en toch is het zo... we krijgen gezinsuitbreiding.. En dit maal geen hond of kat wat erbij komt.. want ja die gezins uitbreiding hebben we afgelopen jaar ook gehad..

Ons grote drukke gezin van 4 jongens, die me uiteraard goed bezighouden echter supergezellig (al kan ik ze ook soms achter het behang plakken hoor) gaat uitgebreid worden met een klein nieuw mensje.. de eerste spannende fase van 12 weken hebben we inmiddels ruim achter ons gelaten en goed doorgekomen.

Toen was daar de dag dat vooral deze mama, wel heel erg nieuwsgierig werd, zou ons gezin uitgebreid worden met nog een jongen of of... nee dat kon in mijn beleving echt niet een meisje??

In inderdaad er gaat een klein babymeisje ons mannengezin verrijken.. eindelijk is mama niet meer in de minderheid ;-).

De eerste weken waren vooral ongeloof, hadden ze zich niet vergist bij de pretecho, nog maar een echo laten maken daar was weer die bevestiging, echter stiekum geloofde ik het toch nog niet helemaal. Alhoewel ons huis al langzaam roze begon te kleuren met de aangeschafte en gekregen spulletjes van de oma's die door het dolle waren... eindelijk een kleindochter... :-)

De 20wk echo kwam voorbij piepen, waarbij alles er goed uitzag en met de conclusie een meisje met lange benen gingen we de deur daar uit... tijd om te shoppen het is echt waar er komt een meisje bij... laat die roze maxi-cosi en bijpassende kinderwagen maar komen... babyblauw is er lang genoeg in huize Bakker geweest, we gaan nu voor babyroze en de grote broers doen gezellig mee... (al willen ze zelf absoluut geen roze aan).

👋🏼  Heb je een vraag of een suggestie? Werkt er iets niet? Laat het ons weten!
Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je