{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 7 - Lunch op het strand

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 7 - Lunch op het strand'
Tsja, dit is de laatste dag in Sinai Bay. Morgen gaan we weer naar huis. We besluiten de kids een halve dag te brengen in de kidsclub. De gewenning in de Mini Club is deze week heel hard gegaan. Rosa is echt fan van boogschieten en van tesnnisles. Felice is helemaal fan van alle dansoptredens en verkleedpartijtjes. Ook vinden ze het zwemmen in hun eigen kinderzwembadjes super. Vandaag gaan hun vriendinnen ook mee in de club, dus dat wordt voor hen weer een feestochtend. Huub gaat naar de Baby Cclub en ook hij gaat met een glimlach aan de slag met het gave babyspeelgoed wat de babyclub heeft.

Bekijk onze film

Deze ochtend was het plan om lekker te gaan zeilen. Helaas, de zee vormt een rimpelloze wateropverlak, ofterwijl er is 0 wind. Balen! Ik had graag nog even dit meegemaakt, maar zonder wind is er niets aan te doen. We besluiten om dan nu maar onze tijd te gebruiken om en overall film review te maken. Dat is nog best een klus. De hele ochtend filmen we alles wat Club Med te bieden heeft. Aan het einde van de film geven we ons eindoordeel. Wil je de film zien? Kijk dan hier>>

Lunch op het strand

Aan het einde van de ochtend worden we weer eens verrast door Club Med. Er is een hele gave lunch klaargezet op het strand in de buurt van de spa. Er worden vandaag door verschillende koks lokale gerechten bereid. De geur van het eten en het sprookjeschtige tafereel van de ligging samen met de mensen die op hun gemakje eten halen en met elkaar aan tafel zitten, maakt dit weer tot een unieke beleving. Deze dag zijn de tafels groot en rond. Voor het eerst in deze week merken we dat het nu wel het idee is om bij elkaar te lunchen. Maar zo aan het einde van de week is dat een welkome aanvulling. We zitten aan tafel met twee franse koppels. We schakelen over op het Engels en ervaren weer wat een leuke mensen er zijn in Club Med. Iedereen heeft een verhaal en mensen zijn benieuwd naar elkaar. Aan het einde van de lunch haken we nog even aan, bij onze Nederlandse vrienden en nog een Nederlands stel. Met nog een glas rose proosten we met elkaar op de laatste dag. Onze kids komen langs wandelen met hun kidsclub. Ze wandelen naar een stuk strand en gaan daar lekker spelen, bij het groepje ligt een kameel ze rustig te aanschouwen. Hoe mooi is dit? Wij lekker eten, al kijkende naar onze spelende kinderen. Wat een luxe!

Huub in de spotlights

Na de lunch nemen we onze kids mee. We gaan voor een middagje zwembad, want dat is wat de kids het liefste willen. Aan het zwembad wordt er weer een podium in gereedheid gebracht. Alle kids van de kinderclubs krijgen vandaag een medaille uitgereikt. Vooraf is er eerst nog een babyoptredden. Alle baby’s zijn een beetje geschminkt als leeuwtjes en worden op muziek boven een bord uitgetilt. Te grappig!!! Dan mogen de kindjes van de Petit Club en de Mini Club. De medailles gaan bij onze meiden niet meer af.

Nog even een showtje meepakken

Aan het einde van de middag gaan we naar het strand en laten Huub nog eens lekker genieten van het zand en de zee. Na het avondeten genieten de kids nog eens van een theatershow en moe maar voldaan gaan we allemaal lekker slapen. Morgen naar huis… Nog niet aan denken!!! We hoeven pas om 1300 te vertrekken, dus we gaan de ochtend nog even optimaal benutten. Tot morgen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je