{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 8 - Back home

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 8 - Back home' Achtergrond blur afbeelding
Oh oh, de laatste dag hier in Egypte is aangebroken. Gelukkig hoeven we pas om 1300 uur weg en kunnen we nog de hele ochtend genieten. De meiden duiken na het ontbijt direct het zwembad met hun vriendinnen in om daar de hele ochtend vervolgens niet meer uit te komen.  Het geeft ons de tijd om even rustig de koffers in te pakken en ons klaar te maken voor de trip naar huis.

Wennen aan het gemak

Het valt mij op dat het rustig is zo’n laatste dag en dat alles in het teken staat van een prettig en rustig vertrek. Er wordt ook niet op de klok gekeken bij het verlaten van de kamers. Huub slaapt nog lekker even in zijn eigen bedje op de kamer, totdat we gaan. De bediening komt mijn ingepakte koffers afhalen vanaf de kamers. Het begint bijna te wennen dat je zelf bijna aan niets meer hoeft te denken.

Uitgerust en voldaan

Na het inpakken is het lunch tijd. De kinderen genieten nog 1 keer van lekkere broodjes, fruit en natuurlijk een heerlijk zelf geregeld ijsje. Wij genieten nog van heerlijke salades, en lekkere gerechten en genieten voor het laatst van de zoete desserts. Samen met onze Nederlandse vrienden praten we nog wat over de week die achter ons ligt. Allemaal zijn we helemaal voldaan. En ja het klopt, ik heb tot nog toe geen minpunten genoemd van Club Med Sinay Bay. En dat terwijl ik heel kritisch ben. Simpelweg is het gewoon super tot in de puntjes geregeld bij Club Med. Werkelijk aan alles is gedacht. We komen tot de conclusie dat een week vakantie bij Club Med eerder een vakantie beleving is. Voor even mag je je wanen in de meest mooie locatie, hoe het complex is gelegen ten opzichte van de zee…. Door alle gemakken, stond ikzelf even helemaal centraal, heb ik uitgerust en veel gedaan. En dat is een welkome afwisseling ten opzichte van de razernij die zich thuis soms afspeelt.

Wat was er nu eigenlijk zo uniek?

En dan de verrassingsmomenten, die maakten de vakantie speciaal. Zo zit je in een geweldig avondtheater en zo zit je aan chique gedekte tafels te lunchen aan het strand. Ook de combinatie met volledige rust en ontspanning met goede sportfaciliteiten is super fijn. Ondanks dat we veel hebben geproefd van de vele culinaire hoogstandjes in het restaurant, hebben we door het sporten toch het idee bij het naar huis gaan dat we fit en uitgerust zijn.

Afscheid van de G.O's

In deze korte tijd voelt deze plek voor ons hele gezin als een soort thuis, waardoor zo’n vertrekdag wat melancholisch is. Zeker als we met zijn vijven worden uitgezwaaid door alle GO’s wanneer we in de bus stappen. De Nederlandse GO van de kinderclub komt onze kids nog even extra in de bus gedag zeggen. Ik mag wel zeggen dat de kinderen door alles wat ze hebben meegemaakt echt een band hebben gekregen met de GO’s. En met een laatste high five rijden we het terrein af.

Nog 1 slok champagne om het af te leren ...

Tot slot stapt de manager van Sinai Bay nog even in de bus, met voor iedereen nog een slok champagne en een lekker hapje. Zelfs tijdens het vertrek worden de puntjes op de i gezet en met een glimlach op ons gezicht gaan we op naar het vliegveld. Na 4,5 uur landen we in Nederland. Het sneeuwt! Gelukkig hebben we de foto’s, blogs en de filmpjes, zodat we vaak terug kunnen kijken hoe geweldig ons verblijf is geweest in Club Med. Wij danken daarom iedereen in Club Med Sinai Bay die voor ons het verblijf zo aangenaam heeft gemaakt.

Bekijk mijn reisreview video

Na zo een week Club Med te hebben meegemaakt, maken we de balans op. Zouden wij een volgende vakantie ook weer kiezen voor Club Med? Ook mede denkende aan de kosten? Bekijk hier mijn eindoordeel en ontdek of het voor jou interessant zou kunnen zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je