{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 8: Aan al het goede….

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 8: Aan al het goede….'
ontbijtHet einde van de vakantie nadert en dat merken we als we voor het eerst deze week de wekker moeten zetten om 7 uur. ;-( Tijd om de spullen in te pakken en te ontbijten voor onze bagage om 9 uur wordt opgehaald. De Fransen zijn erg stipt, een prettig gevoel. Exact om 7 uur wordt er op de deur geklopt en alle bagage opgehaald.

Afscheid

We nemen nog een drankje bij de receptie en nemen afscheid van de sympathieke GO’s. Uiteraard neemt Boet extra de tijd om Caroline, de Nederlandse GO, een high five te geven; zij hebben veel opgetrokken afgelopen week.Het afscheid is vrolijk met muziek en alle GO’s zwaaien je vrolijk uit. Een aantal van hen gaat mee naar het vliegveld en brengt ons tot de douane, de service loopt hier letterlijk tot het vertrek. Goed geregeld! Na een goede vlucht zijn we binnen de twee uur weer in ons vertrouwde Den Haag. We hebben een super vakantie gehad, dus Club Med en mamaplaats.nl heel erg bedankt voor deze unieke ervaring!

Ervaring

Wat kun je verwachten? Zon, zee, strand, goed eten en geweldige service. Werkelijk niets op aan te merken. Ook voor kinderen en ouders is het top. Aan alles is gedacht, incl een buggy. Ontzorgen is hier echt het toverwoord. VliegtuigBelangrijk om te weten: Je waant je in Frankrijk. 90% van de gasten en het personeel is Frans. Automatisch is voertaal Frans. Moet je zin n hebben. Net als de animatieteams die einde ochtend losgaan rond het zwembad en restaurant. Als liefhebbers van wijn vinden wij dat het aanbod gevarieerder kan/ moet. Gebruik van koelers is een aandachtspunt, wel zo prettig. Het personeel is erg vriendelijk, ze zijn behulpzaam en heel enthousiast. Als dit je baan is, heb je hier een super tijd. Er zijn een hoop vooroordelen ontkracht en wij dragen Club Med nu een warm hart toe....;-) dat kan niet anders na zo'n topweek! Special thanks ook voor Mamaplaats die deze testvakantie mede mogelijk maakte. We hebben genoten! Vrolijke groeten van ons uit een super Portugal! Daan, Femke en Boet

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je