{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 7: vrijdag 3 mei 2013

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 7: vrijdag 3 mei 2013'
Een slechte nacht, Florine werd om 4 uur wakker en daarna hebben we allebei niet meer goed geslapen. Onafhankelijk van elkaar lagen we een beetje te piekeren van de verplaatsing van onze vlucht. De vroege vlucht had een hoop nadelen (met name middenin de nacht vertrekken uit het hotel) maar dan waren we wel op een normale tijd thuis. Met de verlate vlucht konden we lekker nog wat langer van de vakantie genieten, maar zouden we op zijn vroegst om middernacht thuis zijn. Niet ideaal voor de kinderen. Bovendien is het morgen (zaterdag) mijn 40ste verjaardag en het idee om dan thuis te zijn sprak me wel aan. Jonno bleek later nog veel meer stress te hebben. Hij had een verrassingsfeestje voor mij geregeld op zaterdagmiddag. Door de verandering van vlucht moest dit allemaal op afstand gecanceld worden.  

Gewijzigde terugvlucht

Na het ontbijt gaat Jonno snel naar de receptie van La Douce. Blijkbaar doet TunisAir dit regelmatig (aldus Club Med). Ze hebben de ochtendvlucht gecanceld. We hebben dus geen keuze, tenzij we voor 750 euro extra via Tunis naar Luik willen vliegen. Dat is dus niet de oplossing. Jonno is er erg druk mee en ik denk dat hij zich zorgen maakt om de kinderen. Van andere Nederlanders krijgen we de tip om in ieder geval te vragen om een late checkout. De kamers moeten om 12 uur verlaten worden en we vertrekken pas om 14.45 met de bus. Helaas krijgen we geen late checkout. Onze kamers zijn direct weer nodig. Tuin van Calypso-2 Terwijl Jonno druk is met het uitzoeken van de terugvlucht hang ik eerst met de meisjes wat rond bij het Calypso zwembad en de bar. Later gaan we weer naar het peuterbad. Voor Anne-Sophie is hier niet veel aan, ook al vermaakt ze zich nu prima en vindt ze het wel gezellig dat haar zusjes nu ook eens in het water zijn. Na de lunch wil Jonno met Anne-Sophie gaan kanovaren en kunnen Rosalie en Florine lekker spelen op het strand. Het klinkt als een plan, helaas zijn de weergoden ons niet gunstig gezind. Voor het eerst moeten we zelfs even vluchten voor de regen. Later gaan ze wel samen tafeltennissen.  

Eten bij La Douce

Gezien de slechte nacht van Florine, lijkt het ons verstandiger om vandaag wat vroeger te eten, dus weer naar La Douce. In de babyclub is overigens ook een Kinderrestaurant. Hier kunnen alleen de kinderen (weliswaar onder begeleiding van ouders) al vroeger eten. Dit is voor ons echter nooit een optie geweest, te vroeg en ik vind het minder gezellig om niet als gezin te eten.  

Gezellige laatse avond

Bij restaurant La Douce-3Na het eten zoeken we nog even de gezelligheid op bij het zwembad van La Douce. In de theaterzaal is een dansvoorstelling bezig, uitgevoerd door de kinderen van de kinderclub. Anne-Sophie kijkt er met veel plezier naar. Ondertussen bekijk ik in de fotohoek de foto’s die van ons zijn gemaakt. Elke dag (en bij alle activiteiten) lopen er fotografen rond op het park. Zij maken foto’s die je later tegen betaling kan bestellen. Ondanks de hoge kosten, kies ik toch een paar foto’s uit. Ondertussen staat Rosalie alweer buiten te dansen. Vanavond is er live muziek en zij geniet ervan. Bij terugkomst in Calypso checkt Jonno nog even of we echt geen late checkout kunnen krijgen, maar er valt niets te regelen. Dit ondanks dat Florine eigenlijk nog even zou moeten slapen. Ze bieden aan dat zij even in de Babyclub mag slapen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je