{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 5: Boekjes lezen en een balletje slaan; ieder z’n eigen manier van ontspanning

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 5: Boekjes lezen en een balletje slaan; ieder z’n eigen manier van ontspanning'
buffetAlweer de vijfde dag in Club Med; we raken al heerlijk gewend hier. Na het ontbijt gaan we richting de midgetgolf met Boet; hij snapt t principe nog niet maar vindt het geweldig om het balletje over de baan te gooien. We nemen ook een kijkje bij de zee, het ziet er allemaal even netjes en opgeruimd uit. Het is tijd voor Boet's slaapje en wij lezen op de loungebankjes heerlijk boekjes en komen helemaal tot rust. Na de lunch is hij wakker en de zon schijnt dus dat wordt lekker zwemmen in het verwarmde zwembad. Het resort zit niet vol dus alles is heerlijk relaxt. En wat zijn de mensen toch vriendelijk, dat valt ons steeds op.

Perfect

'S middags slaat Daan nog een balletje op de nabijgelegen golfbaan. Al ‘t materiaal is van uitstekende kwaliteit en aanwezig, wat wil je nog meer? Na een heerlijke maaltijd vol verse vis, rollen wij tevreden ons bedje in. Morgen de laatste twee volle dagen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je