{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 3 - Quality time zonder kids

Vandaag staan we op tijd op! We hebben voor de kids ruimte in de miniclub en de babyclub geregeld. We zijn super benieuwd hoe dit vandaag gaat uitpakken. Voor onze kinderen is dit best even een stap. Maar wij hebben samen even fijn quality time.

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 3 - Quality time zonder kids'
Vandaag staan we op tijd op! We hebben voor de kids ruimte in de miniclub en de babyclub geregeld. We zijn super benieuwd hoe dit vandaag gaat uitpakken. Voor onze kinderen is dit best even een stap. Ze hebben niet het karakter om bij alles voorop te lopen en het idee om op een vakantie in een kinderopvang te zitten is voor hun best heftig. Bij aankomst gaan we eerst de meiden afleveren.

Mini Club en Baby Club

We worden verwelkomd door een Nederlandse begeleidster, wat onze meiden echt wat gerust stelt. Ook de vriendinnen van de meiden sluiten aan in de rij en ze zijn om. De Mini Club ziet er kleurig en gezellig uit. Alles is overzichtelijk geregeld en we bekijken samen de ruimtes waar ze vandaag zullen verblijven en bekijken hun eigen kinderpool. Ze zijn met zijn 4 samen, met Nederlandse begeleiding en met een super leuk programma! Zonder morren laten we ze achter. Op naar de Baby Club.

een keiharde High Five

Na uitleg over het voedingsschema en het slaapschema van Huub, wordt hij warm ontvangen. Hij geeft geen kik en gaat gewild mee. Samen stappen we naar buiten, nu zonder kids, we kijken elkaar aan en geven elkaar een keiharde High Five! Dit voelt even goed! De kinderen krijgen vandaag super veel aandacht en gaan leuke dingen doen, wij hebben vandaag de hele dag alleen onszelf. YES! Wat gaan we doen? Deze tijd moeten we optimaal benutten.

Rustig ontbijt aan de zee

Allereerst duiken we het restaurant in om op ons gemak te ontbijten. Pas nu zien we hoe geweldig het ontbijtbuffet is! Er is echt werkelijk van alles! Van eitjes in alle soorten en maten, tot aan een enorme saladbar, fruitbar, vers geperste jus en verse koffie. Allemaal even lekker! We nemen plaats in de heerlijke ochtendzon en genieten van het uitzicht over de zee. Wat een geweldige ligging. Sinai Bay is gelegen in een baai binnen een gebergte. Hierdoor voelt het aan alsof je beschut bent van alles van buitenaf. We nemen de tijd om even lekker samen te levelen en bedenken wat we me onze tijd willen gaan doen.

Tennis en Golf

Allereerst gaan we tennissen samen. Aangestoken door de sportende mensen in de stepklas op het strand, willen we ook even lekker bewegen. Het valt ons ook op dat echt heel veel mensen de dag in sportkleding beginnen. Er is ook onwijs veel sport aanbod in de ochtend, daarnaast kun je altijd in de gym terecht vanaf 06.00 in de ochtend. We hebben het idee dat de mensen die te gast zijn bij Club Med zich heel bewust zijn van bepaalde kwaliteit. Kwaliteit van eten, als ook gezond leven. We besluiten voor de middag een golfles te nemen voor beginners. In onze tennisoutfits stappen we de baan op. Er zijn veel banen, van gravel tot aan kunstgras. De rackets zijn van heel goede kwaliteit als ook de tennisballen. Overal zijn tennislessen bezig, maar er is ruimte genoeg om zelf te gaan tennissen. We hoeven geen moment te wachten. In de ochtendzon werken we ons een uurtje in het zweet. Heerlijk! Zeker denkende aan onze kids die in zo goede handen zijn en in een gezellig gezelschap van allerlei andere kids.

Over elk detail is nagedacht

Na de tennis wandelen we eens rustig over het hele clubdorp. We hebben nog lang niet alles gezien. Jeetje wat een enorme oppervlakte heeft dit clubdorp. We komen diverse zwembaden tegen, huisjes die direct aan het strand liggen, restaurants, een strandbar en een geweldige spa. We verbazen ons over de vele functionaliteiten die Sinai Bay de gasten te bieden heeft. En wat een geweldig design zien we overal. Iedere struik is beladen met bloemen, alles is even schoon en fris, en vanuit iedere hoek die je kijkt ziet alles er uit als in een sprookje. Ja het is duidelijk, over alles is hier nagedacht.

Kan ons het schelen

Na onze wandeling blussen we uit aan de strandtent. En nee, zo na het sporten is het niet echt verantwoord, maar kan ons het schelen, om 12.00 pakken we een heerlijke koude pils in de bar aan het strand. En na en heerlijke verfrissende douche en een lekkere uitgebreide lunch met een glas koude rose, lopen we om 15.00 uur naar de golfbaan. Daar krijgen we allemaal een club en een aantal ballen en gaan richting de green. Een gekwalificeerde instructeur legt ons duidelijk uit wat de basisbeginselen zijn van golf. Dan mogen we afslaan. JOEHOE. De ballen schieten de lucht in. Dit is leuker dan ik ooit had gedacht. Het uurtje golf is als een zucht voorbij. Voor herhaling vatbaar!

Hoe zou het met de kids zijn?

Samen pakken we nog een biertje aan het rustige strand en dan begint het te kriebelen. Hoe zou het met de kids zijn? Voldaan van deze dag vol quality time lopen we richting de kinderopvang. Daar aangekomen zien we twee meiden zitten volledig in de schmink. Ze hebben een geweldige dag gehad! Van kayaken op zee, knutselen en tekenen tot aan het rijden op een echte kameel. Tsja, dat is toch geweldig als je kids dit kunnen meemaken? Zij blij, wij blij!

Niets is te gek hier, nu vanavond dit weer ...

In de avond rennen de meiden rond met hun vriendinnen over het terrein en drinken wij wat in de bar. Wat wordt er allemaal uit de kast getrokken hier in Club Med. Vanavond is het een Turkse avond. Met alle details van dien. Er worden waterpijpen uitgerukt, Turkse thee geschonken en Turkse versnaperingen geserveerd. Dan blijkt dat er een presentatie volgt van het allernieuwste clubdorp Belek. Helaas zijn onze kids te moe om het op te brengen om alles te horen. Gauw duiken we het restaurant in. Want … de meiden hebben nog een plan.

De meiden in de spotlight

Naar het schijnt kunnen de kids in het theater samen dansen op het podium. Snel eten dus en op naar het theater. Even later staan de meiden te springen op het podium. Ze hebben de tijd van hun leven. Hoeveel kun je doen in 1 dag. Geen wonder dat we na dit dansfestijn onze dames half slapend in hun bedjes moeten tillen. Maar wat was dit een dag uit duizenden!!! En dat meen ik!!! Wij met zijn tweeën samen geweldige quality time zonder de kids, de kids een dag vol avonturen. Sjeetje, wat zal de rest van de week brengen. Ik ben nu echt al helemaal voldaan van alles wat Club Med ons gezin te bieden heeft.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je