{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 4: Met de bus naar Faro

We informeren naar de bus en reistijd naar Faro, dat blijkt een klein uurtje met een relaxte touringcar te zijn. Lees meer over Faro>>

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 4: Met de bus naar Faro'
FaroHet is wat bewolkt vandaag, dus is het plan Boet naar de ‘Petit Club Med’ te brengen zodat wij kunnen tennissen en golfen. Wij zijn benieuwd hoe Boet het vindt, zeker omdat er geen Nederlands wordt gesproken bij de peutergroep. De club voor de kleintjes ziet er super leuk uit en vandaag gaan ze koekjes bakken, hoe leuk is dat? Boet ziet er echter de lol niet van in en brult meer dan een half uur. Na een kort partijtje tennis met z'n tweetjes halen we onze kleine prins weer op. Dat wordt overschakelen op plan B, ook niet erg natuurlijk. We informeren naar de bus en reistijd naar Faro, dat blijkt een klein uurtje met een relaxte touringcar te zijn. Boet vindt het geweldig en een half uurtje later zijn we onderweg. In Faro lunchen we lekker en gaan naar wat rondgelopen te hebben weer 'op huis' aan.

Heerlijke maaltijd

uitzicht We relaxen wat op de kamer voor we een borrel gaan drinken in de bar. Vandaag zijn de GO's als clowns verkleed, wat voor hilarische taferelen zorgt. Het thema is 'black' en het valt ons op dat bijna iedereen zich hieraan houdt en werk maakt van de avondoutfit. Ook het eten heeft een thema vanavond en wel 'Fishermans catch', aan deze aan zee-wonende-familie wel besteed! De oesters, kreeften en garnalen zijn niet aan te slepen. We genieten! Er is meer dan voldoende en het valt ons weer op hoeveel aandacht er aan het eten wordt besteed. Na deze heerlijke maaltijd gaan wij tevreden ons bedje in.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je