{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 3: Genieten ondanks wat bewolking

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 3: Genieten ondanks wat bewolking'
strand

Als we rond 09.15 uur gaan ontbijten, is ‘t bewolkt maar dat is voor onze iets-wat-verbrande lichamen van gister best wel lekker. Het is niet koud dus zitten we lekker buiten en werken ons reisverslag bij. Je begrijpt; heel vervelend met een verse jus in de loungebanken ;-) Daan gaat ondertussen met Boet naar t strand waar een reddingshelikopter bezig is en dus genoeg te zien voor de kleine man. Na een half uurtje trekt de bewolking weg en zitten we weer in de zon. Door de ligging van dit resort aan zee kan het weer snel veranderen, heel fijn!

Dagbesteding


'S middags gaan we weer samen lunchen als Boet ligt bij te tanken. De flessen wijn (allemaal van hetzelfde wijnhuis dat kan een verbetersuggestie zijn) staan al klaar op tafel. Samen met het water ziet er dat gezellig uit.Je luncht hier tussen 12.30-14.00 uur en ze zijn hier heel schappelijkanimatie dus je kunt ook rustig blijven zitten als je dat wilt.

De kamers worden hier elke dag schoongemaakt en de schoonmakers zijn super vriendelijk. Je hoeft hier sowieso niet goed op je spullen te letten, zo zijn we Boet's fiets al een paar keer ergens vergeten maar inmiddels lijkt het hele dorp te weten dat het B's fiets is. We gaan regelmatig bij Boet kijken maar hij slaapt hier als een os, zou dat door de frisse zeelucht komen? Dus doen we samen nog een koffietje in de poolbar, waar een heuse quiz aan de gang is waaraan een grote groep enthousiastelingen mee doet, ook dat is Club Med. We nemen een tafeltje aan de zijkant, want we zijn niet van die quizliefhebbers. De quizmaster is super enthousiast en het publiek doet goed mee. Ook dat hoort bij Club Med, aan entertainment geen gebrek. Het gaat er fanatiek aan toe maar wij merken het niet. Wij zitten allebei lekker in een boek en genieten van de rust!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je