{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 2: Genieten geblazen!

naamloosDe volgende ochtend worden we wakker op ons heerlijke matrassen. De bedden zijn ruim en comfortabel. Nieuwsgierig naar het ontbijt springen we onder de douche/ in bad en laten ons wederom verwennen. Veel vers fruit, lekkere broodjes en sapjes. Wat direct opvalt zijn de vele sportieve types die hier het restaurant binnenlopen. Klaar voor de tennis, golf, pilates of een lesje aerobics. We willen niet achterblijven dus verkennen Boet en Daan de midgetgolf. Intussen geniet Femke van een verse muntthee op de witte banken. 


Dagbesteding

Aan personeel geen gebrek en alles is tot in de puntjes georganiseerd. Dat valt op dag twee wederom op. Daan is wat onrustig, want er is geen wifi op de kamers of op het complex. Navraag leert dat je voor €20,- per week wifi hebt op je kamer. Niet meer helemaal van deze tijd maar de €20,- zeker waard. In de lobby kan je excursies boeken, een auto huren en ook verkennen we petit club Med waar Boet voor is ingeschreven. Wij willen tijdens vakanties vooral van hem genieten maar sluiten niet uit dat we hem twee middagen brengen om lekker te golfen of een massage te nemen.

Vakantiegevoel

Het zonnetje komt inmiddels lekker door en nadat we Boet op bed hebben gelegd,Spelen genieten wij van een uitgebreide lunch met uitzicht op zee en een lekker roseetje. Het ultieme vakantiegevoel daalt over ons neer. Het eten van een buffet is even wennen en vooral wat onrustig maar over de aankleding is duidelijk nagedacht. De stoelen zitten heerlijk en het meubilair is praktisch maar mooi, zoals de Philip Stark stoelen. Aan elk detail is gedacht, zo zijn in de grote eetzaal nisjes gecreëerd, zodat je toch intiem zit. En is de akoestiek perfect waardoor je geen last van elkaar hebt. Er zijn verschillende zitplekken voor grote families of juist een knus tafeltje voor twee. De ruimte is overwegend wit zonder kil te zijn en op de knusse banken liggen vrolijk gekleurde kussens. Het personeel is goed getraind en ruimt lege borden direct op. Dat maakt dat je er prettig eet. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je