{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 2: a day at the pool

Het is zondag vandaag. Wat hebben we heerlijk geslapen! De bedden zijn top. Gelijk in de ochtend zijn de kinderen niet te houden. Ze hebben hun zomerjurkjes en slippers - die ik gauw een week geleden ergens heb gescoord - al aan. Ik twijfel. Het weer zou helemaal niet zo super zijn. Zo rond de 22 graden. Tijd voor vakantieverslag nummer 2.

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 2: a day at the pool'
Het is zondag vandaag. Wat hebben we heerlijk geslapen! De bedden zijn top. Gelijk in de ochtend zijn de kinderen niet te houden. Ze hebben hun zomerjurkjes en slippers - die ik gauw een week geleden ergens heb gescoord - al aan. Ik twijfel. Het weer zou helemaal niet zo super zijn. Zo rond de 22 graden. Is dat wel weer voor die zomeroutfitjes? Maar wie houdt dit zomers enthousiasme tegen?

Wat een gemak: alles voor baby's is aanwezig

We gaan met zijn allen naar het zonnige terras om te ontbijten. Om 10.00 zitten we prinsheerlijk in de zon aan vers fruit, croissants en verse jus. De temperatuur is heerlijk. Voor Huub hebben ze werkelijk alles wat we nodig hebben; fruitpotjes, melk, magnetron, sterilisator, etc. De service van het personeel is bizar te noemen en on-Nederlands. Het personeel kijkt echt! Ze zien dat ik met Huub op mijn arm rond loop om mijn bordje te vullen en direct staat er iemand naast mij die mij met mijn bordje assisteert. Ze wijzen mij een fijne tafel en schenken mij heerlijke koffie.

We laten de lounge muziek op ons inwerken

De kinderen hebben vanaf het vliegveld toevallig 2 vriendinnetjes opgedaan. Het is vanaf dat moment dikke mik met het setje van 4 dames. Ze zijn niet meer uit elkaar te halen. De hele zondag liggen we rustig aan het zwembad, we laten de heerlijke lounge muziek op ons inwerken en genieten van de warme zon. Die overigens veel warmer is dan verwacht, maar heel aangenaam! De hele dag liggen we eigenlijk heerlijk uit te blussen van de hectische tijd die achter ons ligt.

De sfeer wordt opgepompt

Tussentijds wordt er aan het zwembad een uur Aqua gym gegeven. Het valt mij op hoeveel animo hiervoor is. De instructeur neemt zijn taak serieus. Alles bij elkaar maakt het de drempel echt heel laag om mee te doen. De muziek zweept op en iedereen is fanatiek bezig. Na een uurtje worden er nog allerlei GO’s voorgesteld en wordt er een dansje gedaan om de sfeer aan het zwembad nog wat op te pompen. Dit laatste had voor mij nu net niet gehoeven. De muziek staat echt heel hard en het duurt naar mijn idee net eventjes te lang. Aan de andere kant is het ook best vermakelijk om naar te kijken en is ook hierbij de animo groot. Veel mensen staan lekker te swingen bij de pool. Daarbij komt, dat er ook nog een mogelijkheid is om te kiezen voor een ander zwembad, een zogenaamd stilte zembad. De kids vinden het maar al te leuk wat er allemaal gebeurd. Ondertussen is een Club Med fotograag bezig om van iedereen mooie foto's te maken. Hij fotografeert onze kids ook uitgebreid. Best leuk, denk ik! Die foto's wil ik wel hebben!

Jeetje wat een luxe!

Na een dag aan de pool, tegen het einde van de dag, wandelen we van het zwembad zo het privé strand op. We ontdekken de geweldige baai waaraan Club Med Sinai Bay is gelegen. Het is rustig onder de rieten parasollen. De zee is kalm. Daar aan het strand wordt ons een  frisse fruitsnack geserveerd, jeetje wat een luxe! We genieten van de laatste zonuurtjes en van het geweldige uitzicht aan strand.

Nog even gauw tennissen

Aan het einde van de dag hebben de meisjes nog even bedacht om te tennissen. Gympjes, kinderrackets, een lading ballen en tennissen maar. Alles is voorhanden bij de tennisbanen.

Geweldige gastronomie

Na een heerlijke douche gaan we lekker eten. We zitten binnen, want buiten is het net te fris om te eten. Wat mij opvalt is dat de afstand van onze tafel tot aan het buffet vrij lang is. Daarnaast moet je je instellen op een buffet. We dineren vanavond met onze nieuwe vrienden. De meisjes allemaal aan 1 tafel en de volwassenen allemaal aan 1 tafel. Af en toe is er iemand weg van tafel om wat te gaan halen. Maar dat mag de pret niet drukken, met de geweldige gastronomie en met een lekker wijntje erbij, komen goede gesprekken toch als vanzelf opgang. Over het diner en de restaurants zal ik later nog een aparte blog schrijven. Want alleen hieral over kun je een dag blijven praten, haha.

Met een mojito onder onze arm ...

Nog even genieten van het theater, waarna we - met een heerlijke mojito onder onze arm  - naar onze kamers gaan. Moe maar voldaan. Welterusten allemaal! Het was een heerlijke dag vandaag. Oh ja, trouwens, het plan is om de kids morgen in de kinderopvang te brengen. Dit is voor hen nieuw, maar we willen het echt eens proberen. We zullen zien hoe het gaat morgen. Lees je dan ook weer mee met mijn vakantieverslag?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je