{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 1: vliegen naar Mauritius

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 1: vliegen naar Mauritius'

Dag 1; vertrek

Vandaag is het dan zover; vandaag vertrekken wij richting Mauritius! Ik denk dat we nog nooit eerder zo ontspannen vertrokken zijn. Gisteren was het zaterdag en zo konden we de laatste spulletjes kopen en inpakken. We hoefden pas om half elf van huis dus begonnen de dag rustig met een heerlijk kopje koffie, al mijmerend over wat wij allemaal zouden meemaken. We vlogen vanaf Brussel Airport. Om 12.30 uur arriveerden we op de plek waar we voor een hele goede prijs onze auto 9 dagen lang konden parkeren (Quickparking). Vanaf die plek werden wij per bus met gierende banden naar het vliegveld gebracht (5 minuten afstand).

 

Nachtvlucht

Door Club Med kon er van te voren geen extra ruimte in het vliegtuig worden gereserveerd, maar daar aangekomen kon de stewardess gelukkig toch iets doen, vooral na Bart een beetje op z’n tenen ging staan en ik mijn buik ietwat uitzette ;-). Die extra stoel heeft ervoor gezorgd dat we niet compleet kreupel aankwamen. Alle details zal ik jullie verder besparen maar; poeh, het is een pittige reis. Vooral met een 2,5 jarig zuignapje aan je been en een behoorlijke buik maar verstand op 0 en gaan! En uiteindelijk ging het toch best goed. We hadden het geluk een nachtvlucht te hebben. Zo is de kans toch het grootst dat jij en je gezin (gedeeltelijk) slapend door de vlucht komen. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je