{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 1: vliegen naar Egypte

Zaterdag 05.00 uur, de wekker gaat, als een automatische piloot draaien we het programma af, douchen, bagage in auto, kids aankleden, huis checken en gas geven! Op naar Club Med Sinai Bay Egypte. In anderhalf uur rijden we naar Brussel airport, wat ons trouwens heel erg mee valt. Ga je een vlucht boeken, neem dan ook zeker de optie vertrek vanaf Brussel airport mee. Het is echt goed te doen. Stipt op tijd zitten we met zijn 5 in het vliegtuig en na ongeveer 4,5 uur vliegen landen we in Egypte.

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 1: vliegen naar Egypte'
Zaterdag 05.00 uur, de wekker gaat, als een automatische piloot draaien we het programma af, douchen, bagage in auto, kids aankleden, huis checken en gas geven! Op naar Club Med Sinai Bay Egypte. In anderhalf uur rijden we naar Brussel airport, wat ons trouwens heel erg mee valt. Ga je een vlucht boeken, neem dan ook zeker de optie vertrek vanaf Brussel airport mee. Het is echt goed te doen. Stipt op tijd zitten we met zijn 5 in het vliegtuig en na ongeveer 4,5 uur vliegen landen we in Egypte. We zijn mega afgedraaid en vermoeid van onze heftige weken en van de reis.

de zware bagage wordt uit onze handen gegrist. YES!

Na de koffers te hebben verzameld, staat direct buiten de airport een team van GO´s ons op te wachten. Ze stralen vrolijkheid uit in hun rode truien, direct wordt de zware bagage uit onze handen gegrist. YES! De bussen staan al te draaien, er wordt ons een fris watertje aangeboden in de bus en direct vervolgt onze trip door Egyptisch landschap naar onze bestemming Sinai Bay. Daar aangekomen worden we ontvangen in een soort theater.

We ploffen languit op bed

We krijgen een warme Egyptische thee en een zoete vrucht waar we allemaal dankbaar op knabbelen. Er wordt wat uitleg gegeven over informatie bijeenkomsten en snel daarna worden we begeleid naar onze kamers. We stappen naar binnen, we ontdekken fijne bedden, mooie aankleding, goede ligging, ennnn …. een aparte maar geschakelde unit voor onze kinderen. Een Nederlandstalige GO legt ons nog het een en ander uit, ondertussen worden onze koffers binnen gebracht en dan is het ineens stil. JIPPIEIEIE! We ploffen allemaal languit op bed, het voelt goed!

Een luierprobleempje

Leuk gegeven: Het is in Egypte een uur later dan in Nederland. Echter, in Club Med hanteren ze een tijdsverschil van twee uur. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om veel langer van de zon te genieten! SLIM!!! Onze horloges gaan direct twee uur vooruit. Hierdoor is het wel ineens later op de avond. Iedereen heeft trek. Met zijn 5-en duiken we het restaurant in. Door de vermoeide dag hebben we totaal geen oog voor het omvangrijke dinerbuffet. Het enige wat we willen is zo snel mogelijk wat te eten, de kinderen vallen om van vermoeidheid. We zitten nog geen 10 minuten aan tafel, wanneer we tot de ontdekking komen dat onze kleine man, Huub, helaas een luierprobleempje heeft. En niet zomaar een. Tsja mama’s, jullie herkennen dit vast en zeker, zo’n ultiem ‘DIT WIL IK NU NIET MAAR TOCH IS HET ZO’ momentje. Het is niet anders! We laten het eten voor wat het is en tuigen naar onze kamers. Huub gaat snel in het baby badje – FIJN dat die er is – en even later liggen alle kinderen onder de wol.

Een momentje van geluk

Zelf hebben wij helaas nog niets gegeten,terwijl we super trek hebben. Mijn man duikt het restaurant in om te kijken of we wat op de kamer kunnen eten. Ik zit lekker op ons terrasje te genieten van het uitzicht en uit te blazen van de dag als mijn man met een ober en een geweldig maal binnen komt zetten. Er wordt een flesje wijn ontkurkt en bordjes met heerlijk eten worden geserveerd op onze kamer. JIPPIEIEIEIE. Kindjes slapen, fijne kamers, fijn eten, fijn gezelschap! Dit is zo’n momentje van geluk;  De vakantie is begonnen!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je