{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 1: Een wereldreis voor een driewieler

Gelukkig komt er na 10 min een Portugese mevrouw met de driewieler aanzetten en zo kan Boet meteen op zijn fiets richting bus, die al op ons staat te wachten

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 1: Een wereldreis voor een driewieler'

In alle vroegte gaat de wekker op een boerderij in Friesland. Zelfs de koeien zijn nog niet wakker, op zich niet gek om half 5. Daan moet zelfs de auto krabben, een raar maar natuurlijk heerlijk idee dat we naar Portugal gaan waar ‘t zo'n 20 graden is. Volgens de TomTom zijn we in 2,5 uur op Brussel airport. In onze beleving is Brussel verder maar we rijden er op dit vroege tijdstip in één keer naar toe. Parkeren doen we dichtbij en we lopen zo het vliegveld binnen.Wie is er niet helemaal klaar met de winter van 2012/ 2013? We douchen snel en tillen een slaperige Boet naar de auto.

 

De driewieler

De vlucht (ook inclusief bij Club Med) is goed verzorgd.driewieler We krijgen genoeg eten en drinken en Boet is rustig aan ‘t spelen. Even is er paniek want Boet is niet alleen onafscheidelijk met z'n fiets, we hebben de fiets ook geleend van grote neef Jip. Gelukkig komt er na 10 min een Portugese mevrouw met de driewieler aanzetten en zo kan Boet meteen op zijn fiets richting bus, die al op ons staat te wachten. We worden hartelijk ontvangen door de GO's (de medewerkers van Club Med) en rijden onder ‘t genot van een watertje in een half uurtje naar t resort.

 

Gearriveerd

slaapkamerAangekomen bij het resort worden we zingend en dansend onthaald door de GO's en na een drankje in het zonnetje worden we begeleid naar onze kamers. We merken meteen dat je hier aan niks hoeft te denken, want terwijl wij een rondleiding krijgen over het prachtig aanlegde complex, wordt onze bagage naar de kamers gebracht. De voertaal is hier Frans, dat is wel even schakelen voor ons aangezien we Frans snel hebben laten vallen op de middelbare school maar flexibel als we zijn...ahum...

 

Het resort

Er werken hier twee Nederlandse meisjes en toevallig loopt Caroline met ons mee. Ze kletst honderduit tegen Boet en laat ons het resort zien. Met de gastvrijheid zit het wel goed hier. De bouwstijl van de appartementen is uit de jaren 80 maar de tuinen zijn schitterend onderhouden met prachtige bomen. Overal zie je personeel dat aan t opruimen is en iedereen zegt enthousiast gedag. Je voelt je meteen thuis en service zit echt in het dna van de medewerkers hier.

We hebben twee aaneengeschakelde kamers, één voor ons en één voor Boetdrankjes met campingbedje en al. Het is ruim en ziet er keurig uit. De bedden zijn opgemaakt, het is net een hotel!

Na het uitpakken van de koffers gaan we het complex verkennen. Het is allemaal erg ruim opgezet. Twee grote restaurants en verschillende bars. We vinden de bar bij het zwembad het meest relaxt met grote witte banken, gele kussens en natuurlijk lekkere loungemuziek. Met de avondzon lijkt het hier Ibiza wel, heerlijk! We bestellen een cocktail en genieten met z'n drietjes van de reuring om ons heen en ‘t prachtige uitzicht op zee.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je