{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantieverslag dag 0: Wat vooraf ging

Hi mama's! Ik, Marion Buur, 39 jaar, vrouw/moeder/dochter/vriendin/ondernemer/etc., heb de eer en het genoegen om al jullie mama’s te vertellen hoe het is om met Club Med op vakantie te gaan en een vakantieverslag te schrijven.

Afbeelding blog 'Vakantieverslag dag 0: Wat vooraf ging' Achtergrond blur afbeelding
Hi mama's! Ik, Marion Buur, 39 jaar, vrouw/moeder/dochter/vriendin/ondernemer/etc., heb de eer en het genoegen om al jullie mama’s te vertellen hoe het is om met Club Med op vakantie te gaan. En ja, ik weet het! Laten we er niet omheen draaien! Club Med doet direct denken aan; “duur, luxe, gezamenlijk aan 1 tafel met vreemden eten, hyperactieve GO’s, mee moeten doen met activiteiten, en onbereikbaarheid”. Het doet tegelijk ook denken aan; “luxe, comfort, gemak, vakantie summum”. Maar wat is het nu werkelijk? Lees hier mijn ervaring!

Het voelt als een uitdaging

Ok, ok! Het is waar, ik mag GRATIS met mijn gezin het Club Med dorp Sinai Bay in Egypte gaan beoordelen. Gratis een week lang genieten van een gratis vakantie. Ja, gratis dus! Wie wil dat nu niet…? Naar nu blijkt, een dag voor vertrek, voelt het ineens heel anders dan je zou verwachten! Ik heb deze vakantie helemaal niet verdiend. Het voelt daarom ook helemaal niet zo. Het voelt eerder als een uitdaging om zo eerlijk en helder mogelijk in een vakantieverslag weer te geven hoe ik Club Med ervaar. Daarom beloof ik vooraf aan al jullie mama’s, dat ik dit zo goed mogelijk ga proberen. Heb je mijn blogs gelezen, mijn foto’s bekeken en mijn filmpjes gezien, dan hoop ik dat je hebt ontdekt wat JIJ van Club Med vind! Voor een volledig begrip van mijn reisverslag, eerst even wat vooraf ging aan ons vertrek; een paar weekjes van te hard werken, te weinig slapen, snotterende kids, griep, etc. Ofwel, een vrij gemiddeld en gangbaar beeld voor alle mama’s met kinderen. (Zeker tijdens deze laffe winterperiode in ons kikkerlandje!)

Ineens bedenk ik dat de kofferst nog vol moeten

Het is vrijdag 15 februari 2013. Een week geleden kregen wij de opdracht van Club Med; “maak een review van Club Med Sinai Bay Egypte”. Dat wilden we natuurlijk maar wat graag! Niet nadenkende wat mij eigenlijk allemaal te wachten stond. Ineens is het bijna zover, morgen moeten we ons melden, om 09.00 vliegen we vanaf Brussel. Het is nu 16.00 uur. Met klotsende oksels zit ik achter mijn laptop om de laatste dingen voor mijn werk nog af te maken. Ineens bedenk ik dat alle koffers en tassen nog vol moeten voor een zomertrip voor 5 man. Buiten dwarrelt de sneeuwt neer …

Een race tegen de klok

OK! Mijn man en ik zetten de timers gelijk en starten de race tegen de klok om samen alles te regelen voor de vakantie. Het is inmiddels 17.00 uur en het plan is om alles voor 22.00 uur klaar te hebben; koffer kopen – ja echt waar! - koffers pakken, Huub (8 maanden) van de crèche halen, Rosa (7) en Felice (4) te eten geven, alle kids in bad, koffers pakken, broodjes smeren en douchen. Pfff…, het is gelukt, het is 23.30 maar we liggen in bed. De wekkers op 05.00 uur!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags:

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je