{{ message.message }}
{{ button.text }}

Vakantie!!! Oh en toen was het weer voorbij...

​Na drie weken heerlijk vakantie te hebben gehad met mijn gezin, zit het er helaas weer op. De dagelijkse sleur gaat weer beginnen...

Ken je dat? Je kijkt er zo lang naar uit en voordat je het weet is het weer voorbij....

De zomervakantie!! Eindelijk is het zover we hebben allemaal vakantie (nadat dochter jill al een week vrij was van school) dit betekend uitslapen, uitrusten en volop genieten van de zon!!!! NOT!  Dat uitslapen en uitrusten dat kun je natuurlijk mooi vergeten met twee jongen kindjes en die zon... tja die is vaak ver te zoeken in ons o zo mooie Nederland. Maar hè dat mag de pret allemaal niet drukken want we hebben vakantie en dat betekend drie weken genieten van elkaar! En dat hebben we gedaan. Man lief en ik hebben eerst lekker samen genoten van een nachtje hotel samen en de kids mochten heerlijk bij opa en oma slapen. Even lekker bijtanken samen ( dat was kwa slaap wel even nodig aangezien jaxx ons al heel wat maanden s'nachts bezig houdt). Daarna kon de vakantie beginnen eerste week veel leuke uitjes gemaakt, tweede week gezellig een midweekje weg samen met het gezin van mijn zus naar een bungalow park ( die goed van pas kwamen gezien de hevige regenval) en de derde week zijn we wezen kamperen met het gezin in onze nieuw gekochte tent :) waar ik heeeeel blij mee ben!! Kortom 3 weken genoten met en van elkaar.

Tja en dan begint het gewone leven weer... wassen, koken, schoonmaken, kindjes naar oma, papa en mama werken, oppassen op de kindjes van mijn zus en tussen door nog boodschapjes doen. Je bent weer snel vergeten hoe relaxt het leven is als je vakantie hebt. Maar ach je kan natuurlijk niet eeuwig vakantie vieren er moet ook weer brood op de plank komen. Voor dochter jill is de pret nog niet voorbij die mag volgende week, in de laatste week van de schoolvakantie mee doen aan de plaatselijke vakantie spelen!! Jullie kennen dit vast allemaal wel want in een hoop plaatsen in Nederland vind een soortgelijk iets wel plaats in de laatste week van de school vakantie. Een week lang feest voor al die kinderen, georganiseerd door een geweldig team vrijwilligers! En er zitten ook altijd voordelen aan voor mama want die kan zo alweer een beetje in het ritme komen van de school tijden.  

En kleine jaxx... ja die moet ook weer erg wennen aan het feit dat alles weer "normaal" is, papa die niet meer de hele dag thuis is, mama die af en toe weer moet werken en slapen in ons eigen huis :$ jaaa daar zeg je wat, meneer slaapt al maanden slecht maar op de camping was hij zo uitgeput van de hele dag buiten zijn dat hij besloot zijn slaap patroon daar maar wat aan te passen ( heel fijn voor mama ) en eenmaal thuis dacht hij ik ga weer lekker spoken want papa en mama hebben genoeg uitgerust. Ach het arme mannetje kan er ook niet veel aan doen. Vandaag weer bij de huisarts geweest en de kleine man mag de zoveelste oorontsteking weer op zijn naam schrijven, een nieuwe doorverwijzing gehad naar de kno arts en hoogstwaarschijnlijk voor de tweede keer buisjes en mogelijk ook zijn keel amandelen eruit... maar hè ze zeggen dat ze er van opknappen en dat ze dan van een hoop pijn verlost zijn dus dat hoop ik dan maar voor mijn kleine mannetje! 

Tja ik schrijf voor het eerst een blog Enne ik heb geen idee of dat iemand het interessant vond maar ik heb mijn best gedaan en wie weet schrijf ik er nog eens eentje :)

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
Login

Account aanmaken