Snap
  • Vakantie dagje weg
  • genieten
  • liefde
  • #jongensmama
  • weekendweg

Zomers winterweekend

Groetjes uit Dalfsen!

Afgelopen weekend zijn wij er lekker een weekendje tussenuit geweest. De vriendin van mijn vader woont in Dalfsen (1 uur en 3 kwartier rijden!) en wij zijn dit weekend daar naartoe gereden om even te genieten van een andere omgeving.

Het huisje waar zij nu nog woont is een kleine boerderij met de koetjes in de tuin! Wat hebben wij enorm geboft met het weer dit weekend. De jongens hebben heerlijk kunnen trampoline springen en Noah zat elke dag 2 keer in de hot tub. We zijn heerlijk naar het bos geweest en hebben gespeeld in de speeltuin van een camping. Daar hebben we een lekkere glühwein gedronken (uit een Kerstlaars-mokje!) en de kinderen hebben een ijsje gegeten. 

Wat ontzettend fijn om op deze manier tijd met elkaar door te brengen. Mijn vader en Jeannet waren er ook gewoon en wij zagen hen ook genieten van de jongens en van het samenzijn. Zo leer je elkaar ook steeds beter kennen. Ik ben zelf ook echt blij dat mijn vader opnieuw de liefde heeft gevonden. Hij is weer gelukkig en dat maakt mij ook gelukkig. 

Helaas vloog het weekend voorbij en hebben we er inmiddels ook al weer 2 werkdagen op zitten. Hopelijk kunnen we binnenkort allemaal weer genieten van vakanties en dagjes uit, daar zijn we wel aan toe! 

Liefs, Laura

Snap
Snap
3 jaar geleden

Heerlijk genieten!