{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor het eerst op hotel.

Even weg uit de sleur.

Afbeelding blog 'Voor het eerst op hotel. ' Achtergrond blur afbeelding

Wij zijn deze week voor het eerst een nachtje op hotel geweest met Axelle.

Eerst de stress thuis nog over hoe gaat ze slapen, hebben we alles wel mee, gaat ze niet te veel huilen, hoe gaat ze reageren op deze nieuwe ervaring... 

We zijn kort na de middag aangekomen aan zee in Oostende en zijn toen eerst een stukje gaan verkennen om dan om 15u richting het hotel te trekken. 

Axelle was onmiddellijk op haar gemak in de grote familie kamer. We hadden een zak vol speelgoed bij om haar bezig te houden en dit was duidelijk een goeie zet! Na dat papa het reisbedje had uitgeklapt, Axelle verschoond was en gegeten had trokken we er terug op uit. Nog een frisse neus gaan halen en op zoek naar avond eten voor op onze kamer. 

Terug aangekomen in onze kamer hadden we een rijkelijke diner van de McDonald's want wat moet je anders als het maandag is en alle horeca gesloten is door corona. Axelle at vrolijk mee van die lekkere frietjes, helemaal het kind van haar moeder. 

Maar toen kwam het spannende moment eraan, Axelle moest gaan slapen. Doordat we niet echt een aparte kamer hadden voor haar, moest zij bij ons in dezelfde ruimte slapen. 

We hadden ze eerst lekker gezellig bij ons in bed genomen om nog wat te knuffelen en toen ze in slaap gevallen was, hebben we ze zonder problemen in haar reisbedje gelegd. 

Ik kan je zeggen dat dit super goed is meegevallen, ze heeft heel de nacht doorgeslapen! Wij gaan dit zeker nog eens doen met ons gezinnetje. 

Gaan jullie vaak op hotel met de kids erbij? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je