{{ message.message }}
{{ button.text }}

Voor de eerste keer zwemmen

Ik zelf hou echt van zwemmen dus hoe leuk als je kinderen het ook leuk vinden? Je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Alleen wat neem je allemaal mee?

Afbeelding blog 'Voor de eerste keer zwemmen'

Zeg maar gerust je halve huisraad. Zeker als je twee kinderen hebt. Ik ben ook iemand die liever te veel mee neemt dan dat je net niet bij je hebt wat je eigenlijk had willen hebben.

Afgelopen weekend gingen wij dus zwemmen met ons gezin en dit was de eerste keer voor Nomi. Thuis in bad gaat ze met haar 11 weken al helemaal los dus was erg benieuwd hoe ze het zwembad zou vinden.

Nou ze keek haar ogen uit! Hield mij in het begin goed vast maar vond het daarna heerlijk. Ik geniet daar dus intens van! Vooral omdat Marley het ook geweldig vind. Net zo gek op zwemmen als hun moeder!

Maar goed je gaat met zo'n kleintje niet uren het water in. Je moet haar temperatuur goed in de gaten houden, ze moet haar voeding krijgen en een slaapje doen. Dat betekend een shitload aan spullen mee om je kindjes (en jezelf) het zo comfortabel mogelijk te maken.