{{ message.message }}
{{ button.text }}

Verjaardag kado

Een weekendje weg, lekker met zijn twee

Afbeelding blog 'Verjaardag kado'

En hoewel mij dit echt een goed idee leek, begind mijn gedachten het over te nemen.

Mijn allerbeste maatje word morgen 35, en met hele getallen pak ik toch een beetje uit. Ik twijvelde tussen een feestje met vrienden of een weekendje weg samen. De keuze was snel gemaakt, in mijn vorige blogs vertelde ik over de wegen die we afgelegd hebben en hoe veel energie dat van ons beide gegeten heeft. We waren beide toe aan even niks, rust, en aandacht voor elkaar. Een weekendje weg werd het dus! Manlief had laten vallen dat hij graag eens naar barcelona wilde, camp nou. Dus ging ik met beide moeders in overleg over mijn idee en met de vraag of ik de kinderen bij hun mocht onderbrengen. Ze vonden dit een leuk idee en wilde beide een van onse kindjes opvangen voor een weekend! Super lief, ik ben zo trots op ze!

Barcelona werd het niet, want we kwamen uit op 2, 3 en 4 Augustus, hoogseizoen! En dat betekend belachelijke prijzen voor een weekend weg. Ik heb gekeken naar Londen, Praag, Italië... Maar het was allemaal net niet haalbaar... Vliegtijden, prijzen het was niet te doen. Dus ik kwam uit bij dusseldorf! Daar zijn we 2 jaar geleden ook geweest alleen toen liep ik zwanger rond van davy, gezellig maar toch anders. Ik benaderde zijn baas of hij dat weekend vrij kon krijgen, dat lukte, Dus boekte ik voor een leuke prijs een retourtje met de flixbus en via internet kwam ik een leuk 4 sterren hotel tegen voor een leuke prijs! En zo stond ons weekendje vast, die ik met vaderdag alvast kado gaf! Dolblij was hij er mee en we kijken er beide ook erg naar uit. Een heel weekend hij en ik! Terrasje, lekker eten, leuke dingen doen, en vooral relaxen!

Toch nu de dag bijna aanbreekt voel ik mij onrustig en merk ik dat ik toch moeite heb met het idee dat ik een heel weekend mijn kids niet om me heen heb, en ik ben helemaal niet moeilijk daarin, ze gaan wel vaker een nachtje logeren maarja nu zit je toch verder weg, kan niet zomaar terug enz. Het is dat duiveltje op mijn schouder die spreekt haha! Ze gaan donderdag avond al logeren, want vrijdag vroeg in de ochtend moeten we al weg! Davy gaat donderdag eerst nog naar de gastouder en oma haalt hem daar op! Dus davy zie ik... Slik... 4 dagen niet. Ik moet er maar niet te veel bij nadenken... De kids zijn in goede handen, dat weet ik zeker! Maar het weg gaan vind ik toch wel een dingetje.

Verder ga ik met Glenn morgen naar den z'n werk, hem daar verassen met wat lekkers voor hem en z'n collega's! Vind Glenn geweldig, want papa is zijn alles en papa werkt met kaas en kaas is zijn leven dus papa zijn werk is net het walhalla voor hem, waar het voor andere kinderen een snoepwinkel is haha! Savonds gaat hij naar oma, waar hij ook erg zin in heeft!

Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken, en vandaag nog even extra met davy te knuffelen, 4 dagen man... Oké ik moet er over stoppen anders zit ik dalijk nog te janken hahah!

Het is heel dubbel, je kindjes onder oma's vleugels en dat toch een beetje lastig vinden en toch erg uitkijken naar even die paar dagen samen na alle ellende!

Ach het komt goed! Er is een telefoon en er bestaat zoiets als video bellen toch ??

We gaan het vast heel leuk hebben samen!

Tot snel maar weer,

Liefs van mij

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je