{{ message.message }}
{{ button.text }}

Tip: in de herfstvakantie naar LEGOLAND® Billund Resort!

Wil je er nog even tussenuit met de kids in de herfstvakantie? Dan is dit een aanrader :)

Afbeelding blog 'Tip: in de herfstvakantie naar LEGOLAND® Billund Resort!' Achtergrond blur afbeelding

LEGOLAND® Billund Resort is heel leuk met tal van attracties, belevenissen en plezier voor jong en oud! Kinderen spelen, ontdekken en bouwen erop los. En ook voor papa en mama is er genoeg vermaak!

LEGOLAND® Billund Resort ligt op nog geen 725 kilometer rijden van Utrecht en slechts 1 uur vliegen van Schiphol. Hier vind je het fascinerende LEGO® House, het grootste waterpark van Scandinavië, Lalandia’s Aquadome™ en het beroemde LEGOLAND® Park. Bezoek je LEGOLAND Park in oktober, bereid je dan voor op ontmoetingen met heksen, monsters en Dracula en spot duizenden pompoenen. Oktober is Halloween-maand en met diverse activiteiten, griezelige aankleding en vuurwerk in het park wordt je bezoek toffer dan ooit!

Afbeelding blog 'Tip: in de herfstvakantie naar LEGOLAND® Billund Resort!'

Maar de regio biedt veel meer met een rijke Viking geschiedenis, spannende walvistochten, gezellige winkelsteden als Vejle en Kolding, avontuur in boomklimparken, onvergetelijke safari’s in GIVSKUD ZOO en nog veel, heel veel meer!

Slaap letterlijk tussen de LEGO® bouwwerken in LEGOLAND® Hotel, waan je een echte ridder of prinses in het gloednieuwe LEGOLAND® Castle Hotel of verblijf in de luxe bungalows van Vakantiepark Lalandia® of de appartementen van Ribe Byferie Resort. Zelfs overnachten in een wijnvat of Wild West cottage kan in LEGOLAND® Holiday Village. Camping Riis Feriecenter biedt voor kampeerders de ideale uitvalsbasis in een bosrijke omgeving.

Boek je een verblijf in LEGOLAND® Billund Resort dan profiteer je bij TUI van tal van voordelen. Alle gasten ontvangen per boeking bij het inchecken een gratis LEGO cadeau ter waarde van € 59. Het bouwen kan dus direct beginnen! Daarnaast heeft TUI de beste prijzen en unieke verblijfsaanbiedingen (7=6, 5=3 en 3=2 nachten) voor de diverse accommodaties*. 

Ook ontvang je de Be Happy Pass die korting geeft op allerlei attracties, winkels en restaurants binnen LEGOLAND® Billund Resort. Kruip in de huid van de Vikingen, wordt een dierenverzorger, ga ziplinen tussen de boomtoppen, spot walvissen en de echte durfals klimmen tot wel 60 meter boven zee bij het bewandelen van een brug!

Benieuwd naar wat het resort en welke voordelen TUI allemaal nog meer te bieden heeft? Kijk op www.tui.nl/legoland.

Afbeelding blog 'Tip: in de herfstvakantie naar LEGOLAND® Billund Resort!'

WIN EEN LEGO CREATOR SET

Wil jij kans maken op twee 3-in-1 LEGO Creator sets? Laat dan onderstaand in een reactie weten wie jij zo’n toffe set gunt en waarom en wie weet kunnen jullie beiden binnenkort gaan bouwen met LEGO! 

De winnaar wordt bekend gemaakt voor 17 september 2019. 

*kijk voor meer informatie op www.tui.nl/legoland. 

Afbeelding blog 'Tip: in de herfstvakantie naar LEGOLAND® Billund Resort!'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je