{{ message.message }}
{{ button.text }}

Samen erop uit

Mama en zoon tijd

Afbeelding blog 'Samen erop uit ' Achtergrond blur afbeelding

Sinds vorig jaar gaan Daniil en ik elk jaar een weekend samen weg. Vorig jaar was het Amsterdam en dit jaar Nijmegen.

We gingen dit jaar van vrijdag op zaterdag. We verbleven in Hotel Erica ( Fletcher hotel) in Berg en Dal echt net achter/naast Nijmegen. Nog geen scheet en je bent er zeg maar.

Bij aankomst waren we verbaasd over de locatie, een mooie villa midden in het bos. Voor het Hotel ligt ook nog een luister steen van de liberation route, moet je net Daniil hebben die is gek van geschiedenis en WO2.

We besloten om eerst even een lekker drankje te doen in het restaurant, het zag er super luxe uit. Alleen toen we naar links keken in de vensterbank werden we vergezeld met wat dode insecten en vliegen. Mmm Okay dachten we. 

Hup drankje opdrinken en even het bos in bij terug komst een lekker hapje gegeten om vervolgens lekker te zwemmen. 

Het zwembad hadden we helemaal alleen tot onze beschikking dus dat was heerlijk. Het water moesten we even door heen komen beetje fris, maar te doen. Na het zwemmen wilden we even douchen, want Sja dat doe je meestal na het zwemmen! Nou echt niemand, maar dan niemand wilt daar douchen... ik durfde met mijn grote teen nog niet op een tegel te bewegen. Het was echt vies, dus ik zei ach weet je we douchen/ gaan wel in bad op de hotelkamer.

Goed idee dacht ik zo, Daniil vulde zelf zijn bad en hoorde ik niet klagen verder. Ik dacht daarna ook even lekker te badderen maar Jezus. Echt teeeeee ranzig voor woorden, zie de foto’s dan begrijp je wat ik bedoel. Dus al met al had ik nog meer kriebels dan dat ik mij schoon voelde 😅😔. 

‘S ochtends vroeg maar snel uitgecheckt en een ontbijtje gescoord in Nijmegen zelf. Even braaf de kerk in geweest, de Sint Stevens-kerk. Echt heel mooi moet ik zeggen. Toen even geshopt met Daniil hij mocht spullen kopen van zijn eigen geld en van mij kreeg hij ook nog iets. In Nijmegen heb je een te toffe collectors winkel met te gekke poppen, spellen en beelden. De Lego winkel mocht natuurlijk ook niet ontbreken.  

Het Valkhof mocht ook niet ontbreken, met uitzicht op de Waal, het begon te regenen en Daniil wilde eigenlijk ook wel graag naar huis om met al zijn nieuwe spullen te kunnen spelen, gaf hem ook geen ongelijk en zijn de auto ingesprongen op naar huis.  

Om vervolgens een heeeeeeerlijke warme douche te nemen, want daar waren we beide ook wel aan toe. 

Al met al super leuk gehad met Daniil in Nijmegen. 

Maar Hotel Erica hoeven we niet meer heen. 

Gaan jullie ook wel eens één op één een weekend weg? 

Afbeelding blog 'Samen erop uit '

het hele zwembad voor ons alleen

Afbeelding blog 'Samen erop uit '

De heerlijke douche

Afbeelding blog 'Samen erop uit '

Ontbijtje in Nijmegen

Afbeelding blog 'Samen erop uit '

De waalbrug

Cheers

Afbeelding blog 'Samen erop uit '

Jammie Jammie

Afbeelding blog 'Samen erop uit '

Yeahh gezellig

Helemaal blij 😁

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je