{{ message.message }}
{{ button.text }}

mini vakantie

Er even tussen uit

Afbeelding blog 'mini vakantie ' Achtergrond blur afbeelding

Voor het eerst met z'n 3tjes er lekker eventjes tussenuit.

Tas in pakken voor mijzelf vind ik al leuk voor weekendjes weg, ja ik vind het heerlijk om er zo af en toe even tussenuit te gaan, maar nu ook de tas in pakken voor de kleine meid, nog veel leuker!

Wat neem je allemaal mee? Nog even zoekende zo voor de eerste keer, zoveel extra spulletjes😍!

Toen ik in verwachting was, zeiden wij nog tegenelkaar nu gaan wij saampjes nog even heerlijk genieten van een vakantie, had het in mijn hoofd al helemaal gepland, wat we allemaal gaan doen, waarheen en voor hoelang.

En opeens kwam daar corona, ik zat plots thuis omdat wij de deuren van onze restaurant moesten sluiten.

Ik was heel voorzichtig en zat het liefste thuis, want ja wat doet corona met een ongeboren kindje?

Geen vakantie meer voor ons 2tjes.

Wel meer dingen wat niet ging zoals ik van te voren verwacht had..

Shoppen voor mijn dochtertje, een hele uitzet kopen en vol trots mijn mooie ronde bolle buik showen.. dit waren toch wel de dingen die ik het allerliefste deed tijdens mijn zwangerschap maar toch net allemaal wat anders liep.

Rondlopen en showen van mijn buik werden fotos maken, en shoppen werd online shoppen op de bank met een theetje erbij.

Ohh ik dwaal af ..

Buiten dit om, nu, nu ik helemaal hersteld ben van de bevalling (wat al heel snel was trouwens) corona wel weer de kop op steekt, maar er nu nog wel rekening mee gehouden kan worden, wij er een goed ritme in hebben & helemaal gewend zijn, (ook dit was al vrij snel) maar er nu ook echt echt wel even aan toe zijn, kunnen we niet met z'n 2tjes maar nog veel leuker, met z'n 3tjes als gezinnetje voor het eerst lekker er even op uit.

Corona duurt nog wel even ben ik bang, en ver weg op vakantie met de kleine doen wij ook niet zo snel, daarom blijven wij lekker in eigen land, vlakbij huis even weg van het normale leven, genieten van de natuur en rust, mooie plekjes ontdekken en vooral genieten van en met elkaar. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je