{{ message.message }}
{{ button.text }}

Mini break

Down

Afbeelding blog 'Mini break' Achtergrond blur afbeelding

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Alhoewel het “Corona” geklaag ook soms mijn neus uitkomt en wij hebben besloten dicht te gaan met het restaurant en wij dus even vakantie hebben. Heb ik ook vakantie genomen van m’n social media, even niks moeten en even richten op mijn gezin. Want hoe je het went of keert die Corona speculaties en het niet fatsoenlijk kunnen draaien van je zaak en je gezin is geen pretje. Ik ben er gewoon moe van en wil heel graag dat het weer normaal wordt. 


Maar relativeren is soms lastig en positief blijven helemaal. Soms snap ik niks van die politiek...en denk ik hebben hun oogkleppen op?! Zijn ze niet goed wijs? Ze maken zoveel gezinnen kapot. Daarom heb ik besloten gewoon even vrijaf te nemen van alles rond mij heen en even heerlijk genieten van de tijd die ik heb nu heb en dat ik geen drang voel om een post erop te zetten of een hele lange blog. 

Zoals ik net zei; nieuw jaar, nieuwe kansen. Hier horen ook nieuwe inzichten bij en voornamelijk dat ik het over een andere boeg wil gooien! 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je