{{ message.message }}
{{ button.text }}

Lekker eropuit met een peuter

Uitjes, musea en weekendjes weg

Afbeelding blog 'Lekker eropuit met een peuter

'

Peuters zijn geweldig, of moet ik zeggen geweldig vermoeiend. Ze willen al wel van alles maar kunnen nog niet goed duidelijk maken hoe en waarom. Bovendien snappen ze ook niet altijd waarom bepaalde dingen niet kunnen. Gewoon lekker loslopen op straat, ik wil geen handje vast. Zorg vooral dat ze geen honger hebben of over hun slaap heen gaan dan breekt de hel helemaal los. Toch zal je die peuter tijd wanneer ze eenmaal ouder zijn enorm gaan missen.

Speciaal voor alle peuter papa’s en mama’s vijf uitjes die heel geschikt zijn met een peuter

Julianatoren

De meeste pretparken zijn met een peuter nog weinig aan. Ze mogen nog niet in de attracties want zijn te klein. In de Julianatoren is er juist veel te doen voor jonge kinderen. Bovendien zijn er de hele dag door leuke shows waar ook je peuter ademloos zal toekijken.

Nijntje museum

Een van de leukste museums voor peuters in Nederland is het Nijntje museum in Utrecht. Welke peuter is er nu niet gek op de verhalen over dit lieve konijn. In het museum zijn de wereld nagemaakt op kinderformaat. Speel bijvoorbeeld zuster of dokter en help Nijntje weer beter te worden. Ga rijden met een treintje of speel verstoppertje tussen de typische bomen uit de boeken.

Bosrijk de Efteling

Zoek je een leuk vakantiepark met een peuter, wat dacht je van overnachten in een supermooi park bij de Efteling. In de ochtend in alle rust naar het sprookjesbos en dan zo weer teruglopen voor het middagdutje. Misschien kan je wel samen afspreken dat een ouder bij het huisje blijft terwijl de ander even een rondje in de python doet. Of nog beter neem opa en oma mee.

Sprookjescamping

Liever kamperen wat dacht je van de sprookjescamping. Op deze camping draait het volledig om sprookjes en sprookjesfiguren. Ook buiten de shows om kom je die tegen. Je kunt hier kamperen maar ook een trekkershut of chalet huren voor wat meer comfort. Vergeet vooral de verkleedkleren niet!

Origineel uitje met een peuter, zelfpluktuin

Op zoek naar een origineel uitje met een peuter. Wat dacht je van en zelfpluktuin. Waar ze zich helemaal rond kunnen eten aan aardbeien of frambozen (wel uitkijken met de stekels). Nog eens lekker gezond ook. Veel zelfpluktuinen zitten bij of naast een boerderij. Ook een bezoekje aan de koeien en varkens zal ongetwijfeld indruk maken op je peuter. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je