{{ message.message }}
{{ button.text }}

Kijkje in het leven van AM, Deel 5

Ja neem de auto maar in iedere geval mee. Ik belde daarna mijn ex en vroeg of hij mij op kon komen halen......

Afbeelding blog 'Kijkje in het leven van AM, Deel 5'

Mijn ex wilde opstaan maar mijn ex-schoonmoeder vond dat het niet kon want ze gingen eten. Hij vroeg toen of het later kon en dat ging ook niet want hij moest studeren. Mijn moeder helemaal over de rooien. Ze riep dat wij speciaal voor zijn verjaardag daar waren gekomen en dat wij er ook niet voor gekozen hadden dat het zo zou lopen. Ja nou... zei mijn ex-schoonmoeder. Mijn moeder ging weer verder dat ze dat niet kon maken en aangezien ze niet van gedachte veranderde gritste ze de kadootjes van de kast en zei tegen mijn ex je brengt mij NU terug. In de lobby van het hotel toen vroeg mijn moeder of ik iets uit haar zak wilde pakken en met het eruit halen van wat ze nodig had kwam mijn sleutel mee. Waar ik niet meer aangedacht had was dat ik iets in haar zak eerder die dag moest doen en toen bleek dat de sleutel van mijn pink afgeleden was. Ik helemaal in de wolken had het bedrijf gebeld en kon nog komen om de auto te halen. Ik vroeg mijn ex om mijn te brengen en eerst tegen sputteren en toen werd mijn moeder boos. Uiteindelijk deed hij het toch en toen we buiten liepen zei hij tegen mij als het maar niet meer gebeurd. Ik ging helemaal uit mijn plaat. Mijn moeder zag ons ruzie maken en klopte op het raam op het moment dat hij tekeer ging tegen mij. Hij had mij daar afgezet en is weg gereden. Ik heb alles geregeld en ben mijn moeder weer bij het hotel op gaan halen. We zijn toen samen weer oppad gegaan. We besloten naar het cassino te gaan. Zij zou de weg wel weten. Niet dus! Was ook jaren geleden dat ze in den haag woonde. Wij gingen de weg vragen en toen zeiden mensen hoe we rijdens moesten en ineens reed ik achter de marchaussee aan. Hahaha. Ik zei tegen mijn moeder volgens mij zitten we niet goed. Vervolgens draaide ik ergens om en kwamen ze achter ons aan. We stopten en toen vroegen ze wat we aan het doen waren. Mijn moeder met een haags accent zei: "We komen uit brabant, maar jaren geleden ben ik eens naar het cassino geweest hier en ik weet de weg niet meer." hahahah. Die jonge man keek eerst heel bedenkelijk, maar ze hebben ons netjes op weggeholpen en wij bij het cassino naar binnen we hebben nog een hele leuke avond gehad en toen heb ik mijn moeder bij mijn oma in den haag afgezet en ik ben in de nacht in de nacht terug naar brabant gereden.
Na velen gesprekken met mijn ex besloten we het nog steeds te proberen. Hij had besloten op zichzelf te gaan wonen en had naar eigen zeggen een woning gevonden en ik bood aan te helpen en toen deed hij al vaag. Ik vroeg wat er was en toen zei hij ja als jij komt, komt mijn familie niet. Ik vroeg wat hij daar op antwoorden. "Dat ik jouw wel een andere keer mee nam" vervolgens zag ik hem een paar maanden niet en ik was gewoon zo onzeker. Ik denk moet ik weer hebben. Ik had ook een vriendin leren kennen en we zijn wel eens met elkaar weggeweest. We gingen toen ergens heen met een paar man en toen zei er ook 1 dag ze wel erg close waren. Ik was heel de tijd onzeker en er vielen mij ook wel dingen op. Ik werd steeds downer en gevoeliger. Was in die tijd ook erg moe. Toen ik er wat van zei moest ik mij niet aanstellen want er was niks volgens hem, maar hij was wel kwaad toen mijn (inmiddels) man bij mij kwam om te leren voor zijn busrijbewijs.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je