{{ message.message }}
{{ button.text }}

♡Kelly#27

Met een rood hoofd las ik verder. Ik slikte even.. ik keek even van de kaart op en zag mijn zus mij nieuwsgierig aankijken 'en en en van wie is het?'..

Afbeelding blog '♡Kelly#27'

Van wie zou het zijn? Ging er door mijn hoofd heen, met een rood hoofd las ik verder. Ik slikte even.. ik keek even van de kaart op en zag mijn zus mij nieuwsgierig aankijken 'en en en van wie is het?' Mijn moeder begon te lachen en zei 'laat Kelly het maar even zelf lezen, help jij maar even in de keuken' ik hoorde mijn zus wat mompelen en wat tegenstribbelen maar liep vervolgens met mijn moeder mee naar de keuken. Ik stopte even met lezen en besloot naar mijn kamer te gaan.

..ik hoorde dat het goed met je gaat, ik wil je laten weten dat ik je nog steeds mis, maar dat ik wel op een punt van mijn leven ben dat het beter is zo. Jij was niet diegene voor mij en dat besef ik nu steeds meer. Je hebt mij veel pijn gedaan.. PIJN GEDAAN?! Herhaalde ik hardop, wie denkt hij wel niet dat hij is. Jeetje! Ik gooide de kaart weg, ik wilde niet eens verder lezen.. ROTZAK!

Wat een roerige jaar is het geweest, veel meegemaakt leuke en minder leuke dingen. Vrienden leren kennen (echt leren kennen) en deze weer moeten laten gaan en ook nieuwe vriendschappen gesloten.

Ik plofte op bed en verzonk even in gedachte. Wat een roerige jaar is het geweest, veel meegemaakt leuke en minder leuke dingen. Vrienden leren kennen (echt leren kennen) en deze weer moeten laten gaan en ook nieuwe vriendschappen gesloten. Een jaar geleden had ik mij dit alles niet kunnen bedenken, toen was ik nog met 'hem' en hield hij mij onderdwang. Ik voelde tranen opkomen, wat een hel was het met hem. Waarom heb ik mij zo laten behandelen en het erge nog waarom ben ik zo lang gebleven, snikte ik verdrietig.

Door het gesnik had ik mijn zus niet horen binnenkomen. Ze had de kaart zien liggen en had het opgepakt, 'Los Angeles! Zo toemaar, welke geheime minaar woont daar?' Grapte ze. Toen ze opkeek en mijn tranen zag kwam ze direct bij mij zitten. 'Ojee is het niet goed?' Ik haalde mijn schouders op..

Mijn zus wist waar ik naar toe wilde, 'tja dat kan je maar op 1 manier te weten komen' en stak de kaart in haar blouse..

'Mag ik?' Vroeg mijn zus. Ik knikte. Mijn zus hoorde ik hardop zuchten en kreunen. 'Wat een eikel is hij toch' weer zuchtte ze 'hoe durft hij je nog een kaart te sturen' ik haalde mijn schouders op, 'het ergste vind ik dat hij aangeeft dat ik de rotte appel was in onze relatie' snikte ik. Mijn zus siste en blaasde, 'hij moet toch wat bedenken, zo is hij altijd geweest, jou zo bespelen dat jij je nu rot voelt en hij heerlijk in Los Angeles zit, als dat uberaubt waar is' lachte ze..

Ik keek even op, 'denk je dat hij daar niet is?' Vroeg ik verbaasd. Mijn zus wist waar ik naar toe wilde, 'tja dat kan je maar op 1 manier te weten komen' en stak de kaart in haar blouse. 'Kom mee..'

♡Kelly

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je