{{ message.message }}
{{ button.text }}

Is jouw naam Tess? Dan mag je gratis naar deze succesfilm!

Het is zeker de moeite waard.

Afbeelding blog 'Is jouw naam Tess? Dan mag je gratis naar deze succesfilm!'

Alle meisjes die Tess heten, mogen op zondag 30 juni gratis naar de jeugdfilm Mijn bijzonder rare week met Tess. In tientallen bioscopen beleeft de film dan een speciale publiekspremière. Alle Testen mogen op vertoon van hun id-bewijs gratis naar dit event. 

Dat maakte distributeur September Film en producent Bind vandaag bekend. De film won afgelopen maanden talloze grote prijzen op buitenlandse festivals en na het zien van de trailer, begrijp je helemaal waarom! 

Mijn bijzonder rare week met Tess is gebaseerd op het boek van Anna Woltz en gaat over Samuel, die bang is om als jongste van het gezin alleen over te blijven. Daarom begint hij tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberden aan zijn zelfverzonnen 'alleenheidstraining'. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur ingetrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren, in plaats van ontvluchten. 

Ook al heet je niet Tess, dan is de film zeker nog een bezoekje waard. 

Bron: Telegraaf

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je