{{ message.message }}
{{ button.text }}

Hey! Mijn naam is Angélique!

Even opnieuw beginnen, want wie ben ik nou eigenlijk en wat zijn mijn verhalen?

Afbeelding blog 'Hey! Mijn naam is Angélique!' Achtergrond blur afbeelding

Hey Lieve mensen! 

Mijn naam is Angélique en ik wil me even aan jullie voorstellen! 

Op 25 maart 1994 ben ik in Vlaardingen (ZH) te wereld gekomen. Daar hebben we eventjes gewoond voor wij verhuisden naar Steenbergen (NB). Hier heb ik z'n 8 jaar met plezier gewoond, het was een super leuk dorp om in op te groeien! Veel buiten spelen en super veel kinderen in de buurt. Mijn broertje Pascal is er in 2002 bijgekomen en zo gingen wij met zijn viertjes door het leven. In 2004 zijn wij naar Zevenaar (GLD) verhuisd voor mijn vaders werk. In dit jaar zijn ook mijn ouders gescheiden, hierover meer in een vervolg blog.


Ik ben afgestudeerd op MBO Front Office Management niveau 4 en daarna helaas geen baan kunnen vinden in de toeristische sector. Jammer? Ja best wel, maar nu ik mama ben eigenlijk niet haha! Tijdens mijn opleiding ben ik 3 maanden in Londen geweest om daar stage te lopen. Super interessant geweest én veel geleerd. Een jaar later ging ik op mijzelf wonen in Velp (GLD) en heb ik mijn lieve vriend ontmoet.

Afbeelding blog 'Hey! Mijn naam is Angélique!'

& Jeroen

Jeroen heeft ongeveer een jaar bij mij in Velp gewoond voor wij wilde verhuizen. Het was namelijk een klein  appartement voor ons beiden en onze beestenbende. We hebben een Drive-In woning in Zevenaar kunnen kopen waar wij nog steeds met plezier in wonen. In middels zijn wij verloofd en zijn we papa en mama geworden dit jaar! Jeroen is het beste wat me is overkomen en ben super blij dat ik hem aan mijn zijde heb!  

Afbeelding blog 'Hey! Mijn naam is Angélique!'

Penny & Bo

Afbeelding blog 'Hey! Mijn naam is Angélique!'

Nino

We wonen samen met onze beestenbende: Penny, Bo en Nino. Penny heb ik sinds ik in Velp woon en is echt een kleine rebbel konijn. Echt sommige geloven mij niet als ik zeg dat het net een peuter is.. Nino is er ook in Velp bij gekomen. Ze was een onverwachtse kitten van onze buurvrouw en hebben haar vanaf dag 1 !! Jammer genoeg was het appartement te klein voor een kitten, want ze vloog ons letterlijk om de oren.. Vorig jaar hebben wij Bo uit het asiel gered, hij was gedumpt door zijn vorige eigenaren en hij zag er slecht uit, ook was hij angstig. Het duurde 3 maanden voor de konijnen waren gekoppeld, maar ze kunnen nu echt niet meer zonder elkaar. Het is mega schattig om te zien hoe gek ze zijn op elkaar!! 

Gaat dat wel goed met een kat? Jahoor, Nino is een schijterd! Ze durft Penny uit te dagen, maar die pakt haar altijd terug. Maar Bo... Daar is ze bang voor, waarom? Omdat het beste een flinke jongen is. Hij is super lief en doet geen vlieg kwaad. 

Afbeelding blog 'Hey! Mijn naam is Angélique!'

Suzuki SV650S uit 2001

Mijn grootste passie is motor rijden! Gelukkig heeft mijn vriend dezelfde passie. Ik heb een Suzuki SV650S uit 2001.

We hebben zoveel avonturen beleefd samen. Motor vakantie, Circuit rijden en lekker toeren/ spelen. Het geeft mij het gevoel van vrijheid, iets wat mij rust geeft en mij zelfverzekerd maakt. Het heeft me geleerd om me over bepaalde angsten heen te komen en elke keer een grens te verleggen. Ik zou het iedereen aanraden! 


Afbeelding blog 'Hey! Mijn naam is Angélique!'

Circuit dag Lelystad.

Verder zijn we heel erg op ons zelf en zijn we graag thuis of er samen eropuit. We hebben niet veel nodig om ons te vermaken of om gelukkig te zijn. Dit maakt ons erg sterk. We zijn namelijk niet van het uitgaan, feesten of veel op visite gaan. Veel mensen van onze leeftijd vinden dat maar raar, maar wij vinden het heerlijk! 


Ik heb jullie nog zo veel te delen, dus stay tuned! 

Liefs,

Angélique xo

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je