{{ message.message }}
{{ button.text }}

Heerlijk nazomeren in het Wilde Westen van Slagharen!

Gegarandeerd genieten voor jong én oud.

Afbeelding blog '
Heerlijk nazomeren in het Wilde Westen van Slagharen!'

De één heeft de zomervakantie net achter de rug, voor de ander moet de vakantie nog beginnen. Hoe dan ook, de nazomer is in aantocht en daar moet optimaal van genoten worden. Het Wilde Westen van Slagharen is hiervoor de ideale locatie. En je moet er misschien nog niet aan denken, maar ook tijdens de herfstvakantie beleef je hier magische avonturen.

Een paar dagen weg

Samen een paar dagen weg om te genieten van de nazomer. Een midweek in een attractiepark met plezier voor jong en oud. Klinkt goed? In Attractie- & Vakantiepark Slagharen kun je naast alle attracties op meerdere plekken in het park zelf spelen. Zowel binnen als buiten vind je leuke speeltuinen. In Phileas Fun House kun je bijvoorbeeld terecht wanneer de zon even niet schijnt, of wanneer het regent. De kinderen kunnen rondrennen, verstoppertje spelen, klimmen en klauteren terwijl papa en mama genieten van een welverdiend drankje op het terras.

Vergeet de zwemkleding ook niet voor waterpret, want in het waterpark Aqua Mexicana vind je heuse sprayparks, waar jij dé controle hebt. Door kraantjes open of dicht te zetten, bepaal je hoeveel water er naar beneden valt. Als de grote bak vol is, komt al het water naar beneden! Wanneer het zonnetje schijnt, kun je buiten spelen in het water of op het strand. 

De kinderen maken plezier, terwijl papa en mama toekijken vanaf het terras.

Magische herfstvakantie

Het klinkt misschien nog een beetje ver weg, maar voor je het weet is het al zover: de herfstvakantie. Oktober staat in het teken van Halloween, maar bij Slagharen draait het vanaf 3 oktober om Miracle of Lights, wat inhoudt dat het park verandert in een magische plek met duizenden glinsterende lampjes.

Afbeelding blog '
Heerlijk nazomeren in het Wilde Westen van Slagharen!'

Zodra de zon gaat slapen en de attracties sluiten, verandert het park in een betoverende omgeving. Een lichtjesparade begeleid door prachtige muziek gaat via de Main Street richting het Fonteinplein. Na de lichtjesparade gaan Randy & Rosie op zoek naar het magische licht, maar pas op, want De Red Bandits liggen op de loer! Tijdens de zoektocht word je verrast door laserstralen, een fonteinshow, projecties, muziek én vuurwerk. Zo sluit je samen de dag af met een knal.

Enthousiast geraakt? Check dan ook even deze Prijspakker! Beleef 5 dagen in het Wilde Westen, met aankomst op maandag en vertrek op vrijdag. Inclusief toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana en 1x toegang tot de ropecourse van Black Hill Ranger Path. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Slagharen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je