{{ message.message }}
{{ button.text }}

Gek van schuldgevoel

Afbeelding blog 'Gek van schuldgevoel' Achtergrond blur afbeelding

Een tijdje geleden heb ik een blog gepost over dat ik niet werk door mijn insult. 

Natuurlijk is het niet zo dat ik helemaal niks meer kan en ik nog wel wil genieten van het leven. Nu ben ik een tijdje terug 2x een dagje uit geweest. 1 keer met een vriendin. En 1 keer samen met man lief, nora en haar opa en oma (toen dit nog toegestaan was). 

Na afloop heb ik weer dat enorme schuldgevoel nu welliswaar een andere maar of ik voel me schuldig dat ik niet werk en ook nog eens als ik toch een beetje probeer te genieten want ik heb het gevoel dat ik fout ben. 

Nou ben ik toch wel nieuwsgierig ben ik nou fout bezig of moet ik me dit zelf gunnen? 


Ps. Na zo’n dag ben ik wel weer totaal uitgeput

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je