{{ message.message }}
{{ button.text }}

Even voorstellen van ons gezinnetje

Afbeelding blog 'Even voorstellen van ons gezinnetje'

Hoi! 

Ik zou mijzelf even kort voorstellen, mijn naam is Eliza ik ben 25 jaar oud en woon in Kampen. Ik ben samen met Gerald, hij is ook 25 jaar.  Samen hebben wij 2 kinderen. 2 jongens, 1 van 30-08-2017  zijn naam is Lennon en de jongste is van 28-01-2019 dit is Milo en Milo is geboren met 29 weken, ik wil hier binnenkort een blog over gaan schrijven, deze zien jullie dan tegemoet!

Ik hoop straks door mijn verhalen met jullie te delen dat het voor mij zelf fijn is maar ook om anderen te helpen, en misschien inspireren. Ik hoop tot snel!


Liefs, Eliza

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je