{{ message.message }}
{{ button.text }}

De zoektocht (Einde)

Afbeelding blog 'De zoektocht (Einde)'

Het was een half jaar later, 23 november 2017, Thanksgiving.

David en Robyn hadden een boerderij al snel na hun vertrek uit Mexico een boerderij gekocht in Getty burg, Pennsylvania. Lekker afgelegen, hier konden ze lekker onbekend verder leven.
Robyn begon al een beetje een buikje te tonen, want hun eerste kindje was al onderweg.
Dean en Penny hadden een kleinere boerderij iets verder gekocht.
Die wilde graag in de buurt van hun dochter wonen en hun aankomende kleinkind.
Dean was erg van slag geweest toen hij het hele verhaal te horen had gekregen, hij deed nu alles om Penny maar gelukkig te maken.
Na de eerste paar weken vrijheid, had Penny een terugval gekregen, wat natuurlijk te verachten viel, maar door de hulp van Dean en Robyn, was ze er snel bovenop gekomen weer. Elke dag ging het weer een stukje beter met haar.
Clark woonde op het landgoed van David, in een apart huisje, hij wilde David en Robyn hun privacy gunnen, maar bijna elke avond aten ze met z’n alle, hij genoot daar erg van.
Omdat Clark in het begin best moeite had om alleen in zijn huisje te wonen, is Diego overgekomen uit Mexico om bij Clark in te trekken, de twee mannen hadden samen de grootste lol.

Op de grote boerderij in was er een grote drukte aan de gang.
Iedereen was bezig met de voorbereidingen voor het Thanksgiving diner voor die avond.
Ze wilden dankbaar zijn omdat ze gister te horen hadden gekregen dat Bruce was veroordeeld. Hij zal de rest van zijn leven in de gevangenis moeten blijven.
Ook Lisa was veroordeeld, het was gebleken dat Lisa al in het complot zat voordat Bruce en Penny naar Mexico waren vertrokken, al die jaren had ze een relatie met Bruce gehad.
De baby, de schattige Marjo, van Lisa en Bruce woonde nu bij David en Robyn, Lisa en Bruce zouden haar nooit te zien krijgen. Marjo dacht gewoon dat David en Robyn haar ouders waren en zo zouden ze haar ook opvoeden.
Later die avond, toen iedereen gearriveerd was zaten ze gezellig met z’n alle aan tafel.
David nam het woord.
“Ik wil iedereen bedanken dat jullie hier konden komen om deze feestdag met ons te vieren. Ondanks dat voor sommige de laatste jaren een hel zijn geweest, ben ik blij met alle vriendschappen die we hebben gesloten met al deze lieve mensen.
Iedereen aan deze tafel hebben een speciaal plekje in ons hart, ik hoop dat er nog veel van deze avonden zullen komen en dat we meer van deze gezellig dagen met elkaar kunnen beleven.”
Iedereen begon te juichen en te klappen.
Toen iedereen aan het eten was keek Robyn tevreden de tafel rond, Dean en Penny, Clark en Diego, haar broertjes, die het erg goed deden op de universiteit, Kelly, die nu Weddings had overgenomen van Dean, Raymond en Marsha en zelfs Esmee en haar man Erik en de kleine waren gekomen, Natalia met haar man en Garcia die de laatste tijd wel erg leuk contact had met Clark was ook gekomen, misschien dat dat nog eens wat werd, dat zou Robyn leuk vinden voor Clark, nu was het zijn buurt om liefde te ontvangen in plaats van alleen maar geven.

Robyn keek David aan, gelukkiger en dankbaar dan dit moment zou ze nooit meer kunnen zijn.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je