{{ message.message }}
{{ button.text }}

De zoektocht (8.1)

Afbeelding blog 'De zoektocht (8.1)'

 David werd wakker, ook hij had een stevige hoofdpijn, maar door zijn training bij de Navi Seals was hij sneller alert dan Robyn was geweest.
Hij keek om zich heen, hij zat vast aan een paal, het leek of hij in een kelder zat.
Hij gebruikte al zijn aangeleerde zintuigen en hij rook goed om zich heen, hij was in de buurt van het huisje van George, hij herkende de geur die hij ook geroken had toen ze bij hem in het huisje hadden gestaan.
Hij dacht terug aan het moment dat ze daar waren geweest, er waren nergens extra deuren geweest, wat dus moest betekenen dat eronder dat vieze vloerkleed een luik moet zitten, wat dus betekende dat hij onder het huis zat.
Maar waar was Robyn…
Hij dacht terug aan het moment dat die vreselijke mannen Robyn en hem te pakken hadden gekregen.
Hij had heerlijk met Robyn in zijn armen liggen slapen.
Daar was het allemaal begonnen, als hij gewoon zijn werk had gedaan en niet naar zijn gevoelens voor haar had geluisterd dan hadden ze niet samen gelegen en dan had hij de mannen al veel eerder horen aankomen en had hij kunnen voorkomen dat ze hun te pakken hadden gekregen, maar nee hij had dom gedaan en zich toegegeven aan zijn gevoelens en daardoor zat hij hier nu vast aan een paal en had hij geen idée waar Robyn was en hoe het met haar ging.
Hij nam zich voor om iedereen die Robyn ook maar met 1 vinger had aangeraakt te pakken te nemen, want het was uiteindelijk zijn schuld.
Op het moment dat hij wakker was geworden stonden de drie mannen al over hem heen, hij bleef kalm liggen, zich slapend houden.
Hij hoorde de mannen zachtjes tegen elkaar praten, hij kon hun maar net horen, die ene, waarschijnlijk de baas, waarschijnlijk George, gaf bevelen wat de andere moesten doen, terwijl een van de andere mannen zich blijkbaar af vroeg waar hij hem van kende en de andere zei dat hij Robyn ook wel bekend eruit vond zien.
Maar beide mannen konden zich niet herinneren waarvan.
Toen ze zagen dat hij wakker was, toen brak de hel los, David had gevochten voor zijn leven, maar hij had niet op gekund tegen de koevoet en was alles zwart geworden.
Toen hij weer bijkwam lag hij vastgebonden en waren ze Robyn aan het vastbinden, ze lag doodstil op de grond.
In paniek was David haar naam gaan roepen, bang dat ze out was, maar opeens deed ze haar ogen open, gelijk in paniek, David begreep dat ze toen pas was wakker geworden, ze keek hem aan en draaide toen haar hoofd om, om te kijken wie er achter haar zat, maar de baas van de drie, sloeg haar gelijk weer knock out.
De man was weer richting hem gelopen en ook bij David werd het weer zwart tot hij hier wakker was geworden.
Oké nu was het belangrijk om zijn gevoelens weer uit te schakelen en zo snel mogelijk uit deze situatie te komen en Robyn te vinden.
Terwijl hij zijn plan zat te verzinnen, hoorde hij iemand de deur open maken.


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je