{{ message.message }}
{{ button.text }}

De zoektocht 22.1

Afbeelding blog 'De zoektocht 22.1'

Robyn zag haar moeder richting het zwembad komen lopen, ze had veel liggen denken aan haar moeder en hoe ze zo geheimzinnig deed, misschien moest ze haar moeder gewoon even laten, misschien dat ze dan wel zelf zou beginnen.
Penny ging op de lege stoel naast Robyn liggen, ze had een boek meegenomen.
Ze keek Robyn aan,
“David is even naar George, die wilde hem spreken, ik heb met David besproken wat het verstandigste was om nu te doen.
Ik wil je graag alles vertellen over de afgelopen tien jaar, maar dat zou niet verstandig zijn, nu je nog niks weet ben je nog veilig, ik zal zo eerst met Commissaris Diaz praten, ik wil eerst weten wat zij allemaal kan doen voor ons, ik hoop dat je dat begrijp?”
Penny keek verontschuldigd naar Robyn, Robyn knikte naar haar moeder,
“Dat begrijp ik, ik moet alleen wel weten of alles goed is met mijn broertjes, als ze ook opgesloten zitten dan moet ik dat wel weten.” zei Robyn.
Haar moeder kreeg een glimlach op haar gezicht,
“Oh ja, het gaat goed met ze, ze zijn nu naar de universiteit van Boston om te studeren, zijn niet eens in dit land, gelukkig.”
Penny ging achteroverliggen in haar stoel, pakte haar boek en begon te lezen, Robyn keek naar haar moeder, ze was blij dat alles goed was met haar broertjes, ook Robyn ging achteroverliggen en sloot haar ogen, alleen met haar eigen gedachten.

“Zo George, jij wilde mij spreken?” zei David zodra hij de kamer in liep bij George, hij wilde opschieten, hij wilde nog even bij Robyn zijn en genieten van het uitzicht dat haar kleine bikini hem gaf, dacht hij lachend in zichzelf.
“Ja klopt, ik heb even zitten denken en ik denk dat Bruce nu onderhand door heeft dat Penny weg is en dan zal zijn eerste stap zijn om mij te laten halen om hier achteraan te gaan, dus hij zal nu dus ook wel door hebben dat ik ook ben verdwenen, hij zal één bij twee optellen en dan de Fernandez broertjes onder druk zetten voor meer informatie.”
David knikte, “Ja, dat had ik ook al verzonnen, dus wat is de reden dat je dit aan mij verteld?”
David deed het voorkomen alsof hij ongeïnteresseerd was, in de hoop meer uit George te krijgen.
“Omdat die domme jongens hem dan gaan vertellen dat ik je vader niet vermoord heb, maar al die jaren in mijn kelder heeft gezeten en als ze hem dan ook nog eens vertellen dat Clark ook weg is dan zal Bruce in alle staten zijn.
Als hij mij mocht vinden dan ben ik er geweest, hij zou niks meer van me overlaten.
Dus toen ik hoorde dat er een Commissaris onderweg was hierheen, jullie kennende zal deze te vertrouwen zijn en niet in de broekzak van Bruce zitten, zat ik te denken, ik kan jullie heel veel vertellen over Bruce, ik kan verhalen van Penny bevestigen en zij kan dat bij mijn verhalen doen. Mijn enige vraag is om mij uit Mexico te halen, ik weet ik zal de gevangenis is moeten, ik vraag alleen niet hier, welk land maakt me niet uit, als het maar ver weg is van alle invloeden van Bruce.” 
David zat erg in dubio, aan de ene kant gunde hij deze man helemaal niks, het liefst zou hij hem bij Bruce voor de deur zetten om alles wat deze man zijn vader en hem hadden aangedaan, al die jaren, aan de andere kant had hij ook naar Bruce geluisterd kunnen hebben en zijn vader al die jaren geleden al gedood hebben, nu hadden ze wel weer een kans gekregen om samen te zijn.
Het is waar wat George zei, met zijn verklaring zouden ze zoveel meer kunnen dan alleen die van Penny, twee man was altijd sterker dan één.
“Oké, ik zal kijken wat ik voor je kan doen, ik kan nu niet beloven dat je Mexico uit komt, daar moet ik eerst met Commissaris Diaz over hebben.
Ik zal je het je laten weten als ik haar gesproken heb.”
Na die woorden liep David gelijk de kamer weer uit, hij kon nu even niet naar die man kijken.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je