{{ message.message }}
{{ button.text }}

Dagje Dinopark Twente

Afbeelding blog 'Dagje Dinopark Twente' Achtergrond blur afbeelding
Afbeelding blog 'Dagje Dinopark Twente'

Dinoklooncentrum

We zijn naar Dinopark Twente geweest! Het park was groter dan we hadden verwacht. 

Dinopark is gemaakt op een voormalige luchtmachtbasis. Dit kun je nog zien aan de bunkers die diende als een opslag ruimte. De luchtmachtbasis is gesloten in 2008. De opslagbunkers die er nog staan dienen nu als een “dinoklooncentrum”. Ik vind dit erg creatief bedacht! 

De dino’s kunnen echt bewegen. Er zijn ook dino geluiden te horen. In een gebouw op het park staan twee skeletten. Deze kun je bekijken van achter het raam. Bij de dino’s staan informatie bordjes. Je kunt lezen waar de dino’s leefden, wat ze aten en soms staat er wat informatie over hun bouw en verdere leefwijze.

Aan het begin van het park vind je een souvenierswinkel. Verder op het park is voor kinderen een afgraving waar ze als architect een skelet kunnen vinden. De prijzen voor Dinopark zijn voor kinderen tot 3 jaar gratis. Voor kinderen en volwassenen kun je voor 12.50 euro online een kaartje bestellen. Aan de kassa kosten de kaartjes 14.50 euro. Parkeren kost 4,00 euro.

Ik vond het heel leuk en een aanrader om daar heen te gaan! Dit kan nog t/m 25 augustus 2019 in Enschede.

Afbeelding blog 'Dagje Dinopark Twente'

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je