Snap
  • Vakantie dagje weg
  • aanzoek
  • babymoon
  • huwelijksaanzoek
  • zuid-afrika
  • rondreis

Daar boven op de berg

Werd ik niet ten huwelijk gevraagd...

Deel 2In Kaapstad hadden we voor twee dagen Hop on Hop off bustickets gekocht. Een aanrader in iedere stad, des te meer als je zwanger bent! Je wordt rondgereden en kunt op verschillende plekken uitstappen. Op de derde dag besloten we met de bus naar de Kirstenbosch botanische tuinen te gaan. Erg mooi park tegen de twaalf apostelen van Kaapstad aan, wel veel lopen en af en toe klimmen. Toen we op de bus terug naar het centrum wachtten, ploften we met een kop koffie en thee op een bankje. Ik kon ook wel deodorant gebruiken en vroeg aan Mitchel of ik even in zijn tas mocht graaien. Zijn antwoord zorgde ervoor dat mijn hersenen overuren maakte. Hij zei namelijk dat ik niet te diep mocht graaien. Later die dag zouden we boven op de Tafelberg staan. De berg beklimmen ging 'm niet worden, maar gelukkig ontdekten we al snel dat er ook een kabelbaan omhoog en naar beneden gaat. In mijn gedachten zag ik een aanzoek daarboven helemaal voor me. Ik probeerde dat niet te laten merken, want misschien zat ik wel helemaal fout. 

Snap

Eenmaal bovenop de Tafelberg was het koud, winderig en hoog, haha. De ontzettend mooie vergezichten maakten gelukkig een hoop goed. Aan de ene kant een prachtige stad en aan de andere kant de prachtige blauwe zee. We besloten een wandeling te maken om van alle uitzichten te kunnen genieten. Aan Mitchel kon ik weinig merken. Ik had verwacht dat hij toch enigszins zenuwachtig zou zijn voor het grote moment. Je raadt het al, dat grote moment kwam niet want voor ik het wist stonden we alweer in de rij om naar beneden te gaan. Ik besloot een aanzoek maar snel weer uit mijn hoofd te zetten. 

Snap

Op onze één na laatste dag in Kaapstad moest ik eerst de hechtingen en de schaafwond laten controleren. De verpleegster was tevreden, verving het verband op mijn knieën en besprak met een andere verpleegster of het verband op mijn elleboog weg mocht blijven. Dat mocht! Later op de dag hebben we de huurauto opgehaald, want de dag erna zouden we via Stellenbosch (de stad van de wijngaarden) richting Hermanus rijden. Ook een wijnproeverij zat er niet in deze reis en om alcoholvrije wijn vragen, is hetzelfde als vloeken in de kerk. Na een wandeling door het stadje en een tosti te hebben gegeten, zijn we doorgereden naar Hermanus waar we walvissen gingen spotten. Wil je meer weten over onze babymoon door Zuid-Afrika? Of benieuwd of ik alsnog ten huwelijk ben gevraagd?Blij ons dan volgen! Tot de volgende keer :)