{{ message.message }}
{{ button.text }}

D’r op of d’r onder !?

Want, een informatief boek voelt beter dan internet fora, toch? - Ik

Afbeelding blog 'D’r op of d’r onder !?'

Het leek mij een goed en geruststellend idee om het boek “d’r op of d’r onder” in huis te halen, mijn man is zo lief en die zegt: “als jij daar rustig van wordt, moet je dat lekker doen” (niet wetende dat er voor hem ook mooie informatieve stukjes in staan die hij mag gaan lezen, ha ha)

Ik ben blij met de informatie die ik lees, maar of ik er echt een rustig gevoel van krijg?....


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je